Anonim

Ro Ghoul - TATARA STEREOTYPES! | Typer av Tatara i Ro Ghoul | Ro Ghoul Tatara | Roblox

Okej det här är flera frågor. För en, vad är egentligen en Kakuja? Jag menar, jag förstår att de är extra kagune erhållna genom kannibalism, men vad får det att hända? Hur kan Kanekis ta form av en tusenfot? Allt jag vet är att det på något sätt är relaterat till Yamori, men hur utlöste Yamori denna förändring i Kaneki? Och varför gjorde det att Rize och Yamori blev ett med honom?

1
  • Jag vet inte någon officiell anledning, men jag tror att det kan bero på att ghouls äter ghouls. Sedan Kaneki blev en halv ghoul på grund av att Rise kroppsdelar var inne i honom. När han åt yamori tog han också sin kropp i sig själv. Kanske är själen bunden till köttet snarare än något metafysiskt.

En kakuja (赫 者, röd, kakuja) är en slags ghoul med en transformerad kagune som kläder ghoulens kropp. Även om det är sällsynt kan det inträffa genom upprepad kannibalisering. När en avdelning har ett högre förhållande mellan människa och människa är kannibalisering vanligare på grund av gräskrig och begränsad matförsörjning.

Ibland är omvandlingen ofullständig, och sådana individer kallas halvkakujor (半 赫 者, han kakuja).

Källa

Kagune för kakuja tenderar att vara mer specialiserade. Aratas kagune var till exempel rustningen. Det råkade bara vara att Kanekis kagune när han var i hans kakuja-tillstånd ta form av en tusenfot.

Detta kan också förknippas med Kanekis behärskning av att manipulera kagune. I Tokyo Ghoul; Re en medlem av Quinx-truppen som heter Saiko Yonebayashi har extrem kontroll över sin kagune. På grund av detta kan hon fritt ändra form och storlek på sin kagune, allt från nät till stora nävar.

2
  • Vänta så är Kanekis tusentals en Kakuja eller en halv Kakuja?
  • Har inte en källa just nu, men jag tror att hans tusenfot är hans halvkakuja kagune. Jag tror att en av CCG sa detta när han bekämpade Kaneki i det underjordiska laboratoriet.