Anonim

Kellie Pickler - I Wonder (Officiell video)

I säsong 4 avsnitt 219-220 av originalet Naruto, när Naruto och Gaara slogs av den uppståndna ledaren, varför släppte inte Naruto makten hos den nio-tailed räven? Varför dog han nästan och ändå hände ingenting? Han var en av de svagaste människorna i denna kamp.

1
  • Hej och välkommen till Anime & Manga Stack Exchange. Jag försökte klargöra titeln baserat på frågan, men det kan hända att jag har fel när jag sa "gjorde inte någonting" eftersom jag inte följer serien. Det skulle vara bättre om du redigerar titeln för att representera frågan korrekt. Tack.

För att hela bågen var fyllare. Dessutom var det en fyllbåge riktad till Gaara, hans student och hans förändring. Du kan säga att han var huvudpersonen, Naruto sidekaraktären, därför var han den som behövde besegra den "dåliga" killen. Om han släppte kraften i de nio svansarna tvivlar jag starkt på att Gaara skulle ha tid att lysa som han gjorde i slutet. Seimei skulle ha slagits av Naruto.

Det finns ingen annan rimlig förklaring till oss i denna båge varför han inte / inte kunde använda den. Man kan säga att det berodde på plot.