Anonim

Misaki x Usagi ledsen

Låt oss säga att något kallat djur drabbas av Amaterasu och kallelsen avbryts så att djuret kan återgå till sin ursprungliga dimension.

Kommer Amaterasu-elden att gå med djuret till den andra dimensionen och döda det eller kommer djuret att kunna fly undan det genom att gå till dess dimension?

5
  • Jag tror att lågorna bara faller till marken men jag har ingen källa för detta antagande.
  • IIRC, kallar bara en från en plats till en annan. Såvida inte 1) Summoning tar bort ninjutsu som kastas på föremålet som transporteras 2) Amaterasu-användaren tar bort det, jag tror att det är möjligt att någon / något som fångas i amaterasu-flammor fortfarande kommer att fortsätta att brinna, även när den returneras / transporteras tillbaka till sin ursprungliga dimension . Försöker utarbeta detta, såvida inte någon svarar först.
  • Observera att detta skiljer sig helt från Obitos Kamui där han snedvred dimensioner. Genom att göra det kunde han bli av med flammorna. Men att släppa den kallande jutsu skiljer sig från snedvridande dimensioner, eller hur?
  • @GKA "Alla kallningsbaserade tekniker är tidsrelaterade eftersom de snedvrider målen genom ett dimensionellt tomrum till kallaren." Källa: naruto.fandom.com/wiki/Space–Time_Ninjutsu Kamui och Summoning är inte exakt samma, bara liknande.
  • Ja, det är precis min poäng.

Amaterasus lågor kan inte släckas på vanligt sätt och när någon organism har fångats i den, kommer de antingen att behöva offra den kroppsdelen, absorbera hela Jutsu (om de har Rinnengan-relaterade förmågor) eller täta bort lågorna.

I fallet med en ormkallning kunde den definitivt kasta sin hud och lätt komma undan flammorna i Amaterasu (som fortfarande skulle bränna den yttre huden som den kasta). Detta är tydligt i det faktum att Sasuke kunde fly Itachis Amaterasu genom att tappa sin hud (en unik förmåga som han lärde sig från Orochimaru och Orochimaru lärde sig den i Ryuchi Cave).

En slugkallning som Katsuyu kan överleva men skadan kommer att vara enorm, eftersom hon kan ordna hela sin kropp i mindre sniglar, kan hon ta bort de delar som konsumeras av Amaterasu, genom att förvandlas till massor av mindre sniglar och offra dem delar.

Om djuret kallades av en person som innehar Rinnengan, kunde kallaren lätt absorbera chakrat och ta bort lågorna.

Precis som för alla andra kallande djur, såvida inte de har en unik försvarsförmåga att undkomma lågorna, kommer Amaterasu att bränna ut den från existensen. Även om djuret försöker gå tillbaka till sin huvudsakliga livsmiljö kommer flammorna att fortsätta tills inget finns.

7
  • Varför blev detta nedröstat? Jag tyckte att det här var ett bra svar.
  • Jag gissar dess orsak, jag gjorde ett misstag i ormarnas livsmiljö, det är Ryuuchi-grottan och inte Mount Myoboku
  • 2 Jag nedröstade inte, och även om jag håller med om att det är ett bra svar, är min uppfattning om det att mycket information inte direkt svarar på frågan. Du listar motåtgärder som olika kallelser kan ha mot Amaterasu, men svaret på frågan är inte förrän det sista stycket och känns förlorat i texten.
  • 1 Ah, jag får snällt vad du menar @ Wondercricket, poängen jag försökte göra dig, är att även du flammorna inte kommer att försvinna från att ångra den kallande jutsu, flammorna dödar inte nödvändigtvis en kallelse om den har en motåtgärd .
  • 1 Användning av Kamui tillåter dock en användare att fly från Amaterasu @ W.Are men då vet vi alla att ingen kallelse någonsin skulle kunna ha en så kraftfull ninjutsu med tidsrymd