Anonim

Kenpachi och Yachiru förlorade xD

Unohanas Minazuki, som avslöjades i hennes kamp med Zaraki, är den typ som läker. Hur gick hon sedan på de mördande härjningarna som så småningom spelade en roll i att hon fick titeln första generationen Kenpachi?

1
  • Rampage utan att släppa det

Enligt din fråga berättar lemme dig något mer om Unohanas katana.

Minazuki ( , "Flesh-Drops 'Gorge"): I förseglad form är Minazuki något längre än en vanlig katana och liknar en nodachi. Tsuba har en oval form och handtaget är rött. Istället för att binda den till hennes obi, bär Unohana sin Zanpakut över axeln med ett reprem eller låter Isane bära den åt sig.

Hennes shikai-form liknar mer bilden ovan.Det är släppkommando är okänt. När Minazuki släpps i Shikai-form börjar den förvandlas och förvandlas till ett grönt, gasliknande ämne innan den tar en fast form av en jätte, grön, enögd manta-ray-varelse med förmågan att flyga. Minazuki kan användas för transportoch kommer att byta tillbaka till det gröna gasämnet innan det återvänder till sin svärdform när dess plikt har uppfyllts

Hennes Bankai-specialförmåga är fortfarande okänd, men det är de fakta som jag kom igenom

Bankai: Minazuki ( , "All Things 'End"): När det släpps flyter bladet på Unohanas Zanpakut till ett tjockt, mörkrött ämne som kan omge hennes närhet. När majoriteten av vätskan strömmar från Zanpakut avslöjar den att resten har stelnat till en förkortad katana, som sedan kan användas för strid, stark och robust nog för att kollidera mot Kenpachi Zarakis blad.

Vi var helt omedvetna om hennes bankai tills Kenpachi slogs, men hennes bankai är mycket mer levrat blod än Kenpachi.

Källor: -Länk