Anonim

ROLIGA FÅGLAR ★ Fåglar är FANTASTISKA [Roliga husdjur]

Efter att Cornello hade ätits av gluttony letar stadsborna efter honom men hittar många döda fåglar. Avund anländer som Cornello och överlämnar ett mirakel och hävdar att Cornello som hade "conning" alla skickades av djävulen medan "han" var utanför staden. Miraklet han utför är att få tillbaka fåglarna till liv, men ur allas syn på himlen exploderar fåglarna.

Nu kan jag förstå hur det är möjligt om alkemi användes, men ingen homunculi kan använda Alchemy förutom Wrath, för:

Hans arm och ben tillhör Ed, och kan som sådan skapa en grupp med dem eftersom "sanningen" graverades in i Eds kropp och han hade bara tappat en lem vid den tiden.

Så jag undrar, hur fick dessa fåglar liv till?

EDIT: Jag hänvisar till originalet (först producerat).

7
  • @Eric jag kan anta att allt var iscensatt och fåglarna förbereddes av homunculi och placerades i tydlig syn för folket i Lior att vara redo för avundens prestanda men du har en punkt när Cornello använde den falska stenen fågeln fördes tillbaka till livet levde ganska länge så det väcker också frågan om en falsk sten någonsin användes (fortfarande, vem skulle använda den, kan homunculi inte använda den ändå)
  • Det enda jag kan tänka är att fåglarna är en fristående del av Envy's kropp och han kan kontrollera dem under en kort period innan de dör, därav explosionerna. Men jag har inget att backa upp för nu.
  • Vänligen hävda först vilken serie du pratar om: Brotherhood, eller den ursprungliga?
  • @ ZoltánSchmidt det är originalet, jag har redigerat frågan för att ange den

Avund har förmågan att förvandla sin kropp till vilken form som helst. MEN dess ursprungliga form var den som liknar en ödla med en man gjord av själarna som var inne i dess sten. (Referens: Manga) Varje filosofsten innehåller ett oräkneligt antal själar. Den enda logiska förklaringen är att den klippte bort en av dessa själar och gjorde den till en fågel. Men själar som skärs från huvudkroppen kan inte existera länge ((Liknar när en Homunculus arm klipps av, försvinner armen men en ny förnyas) annars skulle världen fyllas med oändligt antal avskilda, oidentifierade lemmar. ..)

Att vara den avundens sanna form är ett djur, det betyder också att det kan förvandla sig till djur. Avund kan också göra armarna till saker som svärd eller andra skärpa trubbiga föremål. (Vapen)

Den här frågan kan också vara något obesvarbart, för ...

Den ursprungliga FMA följde INTE mangan. Jag säger det igen. FÖLJDE INTE MANGA. Så i grund och botten efter att Elric-brors mamma dog, går regissören metaforiskt från sidogången över gatan och ibland mitt på vägen, men oftast simmar han i floden bredvid sidogången.

Så det är inte så svårt att tro att det här bara kan vara något helt genomtänkt just nu för att fylla en lucka i berättelsen. FMA: BH följer Manga.

5
  • 1 Egentligen följer vissa delar av den ursprungliga anime mangan närmare än Broderskap gör.
  • Ja det skulle vara när han går tillbaka på sidovandringen.
  • 1 Jag påpekar bara när du säger "FMA: BH följer mangan", det är inte helt sant. I allmänhet, särskilt senare i serien, gör det det, men inte alltid.
  • Jag antar att det bara antas från min sida att detta skulle vara sunt förnuft. Men du har rätt. Tack för att du klargjorde detta för dem som inte har läst Manga.
  • @BizzMizz: detta skulle ha varit min tolkning om 2003 hade följt mangakontinuitetens uppfattning om avund, men det är ändå vettigt.