Anonim

10 CAMBIOS RADICALES en nuestra vida después del CORONAVIRUS

Det här är allt jag kan komma ihåg:

Det är en anime-serie med något SF eller framtida tema. Regeringen har förmågan att stänga av ett mycket stort stadsblock med murar som kan flytta och förstöra byggnader. Bakom dessa murar har de försvar som kan döda alla som försöker lämna området i karantän. Så vitt jag vet fanns det någon form av virus, men de överlevande barnen var inte förorenade.

Så vitt jag vet handlar det om en gymnasieelever som måste överleva i denna karantän och måste bilda ett samhälle för att överleva. Till en början ville ledaren vara mer demokratisk, men sedan dödas hans flickvän vilket gör honom till en hårddiktator. Till slut (tror jag, inte säker) bygger de tillräckligt med resurser för att göra ett försök att fly.

Jag skulle vilja veta titeln på denna serie. Av någon anledning påminner den nya Valvrave-anime mig om den här serien.

Jag hoppas att jag har gett dig tillräckligt med information för att hitta titeln.

2
  • Känner du till en tidsperiod då den kan ha sänts? eller när såg du det?
  • Jag önskar att jag kunde. Jag trodde att jag hade sett det på DVD (1999). Men det kunde ha varit en av mina tidigare fullständiga nedladdningar (2002). Först trodde jag att det var Infinite Ryvius, men att den satt i rymden, i ett rymdskepp.

Jag tror att du letar efter Guilty Crown

9
  • Hej, tack för den titeln. Men det är inte titeln jag letade efter. Huvudpersonen hade inte krafter så vitt jag kommer ihåg.
  • hmm då måste jag komma ihåg vilken 1 det var eftersom jag kommer ihåg anime du beskriver
  • lol, också bryta min hjärna här. Tittar igenom min gamla DVD just nu. XD Jag kan se bilderna levande, men kan bara inte komma ihåg titeln.
  • @Kat: Detta är den närmaste matchen för de senaste årens anime.
  • @Kat sv.wikipedia.org/wiki/List_of_Guilty_Crown_episodes du kanske vill läsa avsnittets beskrivningar för att se om det verkligen inte är denna anime

Bättre man?

Från Anime News Network:

Ett dödligt virus som kallas "Algernon" har attackerat mänskligheten med ondskapsfull mening. I spetsen för striden är den mystifierande Akamatsu Industries förklädd till en tung maskinfabrik i Tokyo, denna undercover-organisation använder neuralförstärkta vapen som kallas NeuroNoids för att bekämpa Algernon.