Anonim

När Hachikuji introducerades första gången Bakemonogatari, det var den här scenen där Hanekawa slog Hachikuji. Jag känner att det är ganska av karaktär, särskilt efter att ha sett mer av hennes personlighet i den senare delen av serien. Jag tog det som en komisk lättnad.

I NisemonogatariHanekawa hindrade dock Araragi från att slå Karen när Karen blev hänsynslös.

Finns det andra bevis som visar att Hanekawa stansar Hachikuji inte är av karaktär?

5
  • Hej. Vilket avsnitt var det här? Jag kunde inte komma ihåg att Hanekawa stansade Hachikuji. Om jag minns rätt, var inte Hachikuji med Araragi i de flesta av hennes scener eftersom han är den enda som kan se henne?
  • Just insåg att detta bara är i ljusromanen, men i anime slog Hanekawa bara lätt på Hachikujis huvud. Jag antar att det trots allt är av karaktär.
  • Okej. Jag har ännu inte läst den lätta romanen (bara sett anime) så jag kommer att hänvisa till människor som kanske kan ge ett bättre svar :) Det förvånade mig bara för att jag bara kunde minnas att Araragi var fysisk med Hachikuji, och han var en av dessa, om inte den enda, interagerade hon mycket.
  • Rätt, men Hanekawa i ep 4 kan se Hachkuji, delvis för att hon inte vill åka hem den dagen.
  • Hanekawa slår också Hachikuji i kap. 12, i samma scen. Jag antar att detta skulle vara en lätt smack för att tillrättavisa henne snarare än ett "slag", men jag kommer inte ihåg scenen i Nisemonogatari så har inte en bra jämförelse.