Anonim

Marvel Comics: Nick Fury Explained

Jag vet inte om jag bara kommer ihåg vad jag såg i anime, eller om det egentligen inte fanns någon bra förklaring någonsin, men jag är oklar om den verkliga anledningen till att de ursprungliga män och kvinnor i rymdkolonin i Vandread splittrade upp i två separata kolonier i första hand.

Så, får vi någonsin en verklig förklaring till varför de delas upp efter kön, eller är det bara något vi ska ta för givet?

Det var en gång i framtiden (ungefär två tusen år från och med nu), ett kolonistfartyg lämnade jorden och gick mot stjärnorna på resan för att upptäcka en ny värld att befolka för mänskligheten. Denna resa visade sig vara framgångsrik med upptäckten av inte en utan två angränsande planeter som var lämpliga för kolonisering. Men kolonisterna växte i konflikt med varandra - En konflikt som delade besättningen efter kön! Männen bosatte sig på en planet, som hette Taraaku medan kvinnan bosatte sig för grannplaneten Mejarru.

Jag kunde inte hitta mycket för att stödja detta men det låter som något som passar anime.

Källa

Om jag minns rätt skapades varje koloni eller kolonigrupp för att tillhandahålla en specifik komponent eller kroppsdel ​​till de återstående jordmänniskorna. Den flottill som påträffades i rymden, den med den konstiga drycken, skapades för att ge hud, den vattenplaneten gav ryggkolumner, tillsammans med nervvävnad och vätska, och de delade planeterna, där vår huvudbesättning kommer ifrån, gav reproduktionsorgan / hormonella system. De separerades och instruerades att använda kloningsteknik så att organen inte skulle användas när det var dags för skörd. Den delade kolonin var en av de sista som skapades, så den var faktiskt inte redo för skörd under serien. Men de gjorde uppror genom vårt besättning och skörden skedde tidigt.

1
  • 1 Det verkar som om du har börjat på ett bra svar här, men kan du nämna i vilka avsnitt eller kapitel denna information gavs? Det anses också artigt att spoilermärka all viktig plotinformation från senare i en serie; se stackoverflow.com/editing-help för att ta reda på hur.