Anonim

I avsnittet när Koga först dyker upp angriper hans vargar en mänsklig by och dödar Rin. Var dessa vanliga vargar eller fulla demoner som Ginta och Hakkaku, och föredrog helt enkelt deras vargform?

Enligt min mening var de vanliga vargar.

För det första för att de ser ut som vanliga vargar. Eftersom Koga aldrig transformerade, kan jag inte vara säker på hur en vargsdemonstransformation skulle se ut. Men tar vi exemplet Sesshomaru, Inu no Taisho och till och med Naraku, kan vi säga att en demons omvandling ser mycket annorlunda ut än den faktiska formen av varelsen. Jag menar, de ser definitivt inte ut som en vanlig hund eller en normal spindel. Så en vargdemon kunde förmodligen inte förvandlas till en så normal varg. Denna punkt motverkar argumentet att de var vargdemoner förvandlade till deras vargform.

För det andra, såvitt jag kan minnas har det inte förekommit några demoner som ser ut som normala varelser. Här inkluderar jag inte demonerna som var i förklädnad. De svagare demonerna som InuYashas grupp stötte på i de slumpmässiga byarna såg aldrig ut som normala varelser. De var större och såg hårdare ut. Det skulle inte vara mycket klokt att tro att dessa 'vargdämoner' alltid var i förklädnad som vanliga vargar. Så de kunde inte ens vara vargdemoner som inte har makten att förvandlas till en mänsklig form. Denna punkt motverkar även argumentet att de var demoner.

Således av detta resonemang drar jag slutsatsen att de bara var normala vargar. Men då är detta bara min åsikt. Jag antar att det bara är Rumiko Takahashi som vet rätt svar.