Anonim

I Hunter x Hunter först var Knov-utseendet ganska djärvt och såg smart ut. Men efter att ha känt att deras fiender är starkare blev han rädd. Men att vara en jägare varför han genomgår en så enorm förändring i utseende? Jag menar hur hela hans fysiska kropp förändrades? De visste att uppdraget de går in i är riktigt läskigt, men vad var orsaken till hans fullständiga förändring?

Första förändringen: Hans hår blev vitt och han var lite mager.

Andra förändring: håravfall och brist på fysisk kondition.

Hans utseende förändrades för att han var så livrädd. Tanken var att han var så rädd för de varelser de utsattes för att hans hår blev vitt och att han snabbt gick ner i vikt.

Stress kan orsaka snabb vikt och håravfall. Jag vet inte om håret blir vitt av rädsla är verkligt, men det är en vanlig uppfattning (se kollisionstestdummys MMM). Det är vad du ser överdrivet här. Vad du ska notera som anmärkningsvärt är hur han fortsätter att hjälpa gruppen och hålla fast vid den även om han är så försvagad. Han är mer rädd men på något sätt den modigaste GD-personen där.

Samma sak händer med Welfin när han befinner sig i kungens föregångare. För Nen-användare är Nen ett uttryck för deras fysiska och mentala tillstånd, så det är vettigt att om deras Nen störs eller om de är under mycket stress kan både kvaliteten på deras Nen och deras kropps utseende förändras . Detta hände också Gon när han var så upprörd och bestämd att han slöt ett omedvetet förbund med sin Nen och hans fysiska utseende förändrades. Knov är samma sak men liknar mer Welfin än Gon.

Jag tror att han använde sin nen för att hålla sitt utseende bra och för att se ung ut jämfört med sin ursprungliga ålder, det fanns ett avsnitt där de pratade om hur man kunde använda nen för att vara ung. sedan när han träffade kungliga vaktarnas aura blev han verkligen rädd för att det hindrade honom att använda sin nen ordentligt ..

1
  • Intressant svar, och jag håller med om att Ten är dokumenterad för att sakta åldras. Men med det håriga håret som ändrats till vitt och sedan det mycket häftiga utseendet som visas i Yagamis andra bild, är min åsikt att det mesta av förändringen beror på skräck han upplevde. Observera att under valbågen visas att Knov har återvunnit en hel del. Han är fortfarande tunn och kanske skallig (han har på sig en hatt nu), men han har återfått en säker uppförande.

Jag tror att han blev så rädd eller så att han slutade äta, sova och bara flytta. Vilket gjorde honom troligtvis så.