Anonim

kuddarna / About A Rock'n'Roll Band

I avsnitt 6 av Durarara !! 2 Shou, vi ser Mairu-tallinjer som tillskrivs i chatt till "Kyou" ( ) runt 18:14. Senare runt 18:44 hör vi Mairus röstskådespelare (Kitamura Eri) talar linjer som tillskrivs i chatt till "San" ( ), följt av Kururis röstskådespelare (Kanemoto Hisako) talar linjer som tillskrivs "Kyou".

Sedan finns det faktum att Kururi är tyst personligen men "Kyou" är superpratande i chatten, medan Mairu är en chatterbox personligen och "San" bara ibland lägger in en-rad svar i chatten.

En annan sak (som jag kanske gör för mycket av) - i avsnitt 2 av Tio, Nämner Mika att "San och Kyou är Mairu och Kururi", utan att specificera vilken som är vilken.

Och för att vara tydlig kan karaktären som används för "Kyou" också uttalas "Kuru" (som i ), medan karaktären som används för "San" kan uttalas "Mai" (som i ) - chatthandtagen är tydligt härledda från deras namn.

Jag förstår inte hur man kan förena alla dessa detaljer utan att dra slutsatsen att både Kururi och Mairu använder både "Kyou" och "San" som chatthandtag vid olika tidpunkter. Detta verkar som exakt den typ av trollish sak de skulle göra (kör i familjen, föreställer jag mig). Har jag rätt när jag tänker så? Eller har jag tolkat något fel?