Anonim

Tänk på hur många människor avvisade manuset innan du såg filmen - Markus Redmond

Så jag bestämde mig för att se om Death Note. I det första avsnittet finns det en motorcyklist som heter Shibuimaru Takuo - Lights andra offer. I scenen där han håller på att döda honom, enligt min textning, skriver han:

Shibuimaru Takuo: bilolycka

Och vi ser detta:

Jag kan inte japanska, men det verkar för mig att alla linjer är desamma, förutom de två sista.

Eftersom den killen bara är hans andra offer, vad hände exakt i den scenen? Vad säger dessa rader, och varför gjorde Light flera av dem om och om igen?

6
  • Titta noga på varje karaktär. Alla linjer är lite annorlunda. Det var när Light testade hur man dödar någon och vilka faktorer han kan manipulera.
  • @krikara: Hm, låter troligt. Men sedan försökte han döda Takuo med hjälp av olika tester? Inte säker på om Death Note multitasks på det sättet lol. Kan du berätta vad säger dessa tester?
  • Har du slutfört hela serien än? Även om de kanske inte uttryckligen säger vad varje rad betyder, förklarar de vad han gjorde här. Jag vill inte förstöra någonting här om du inte har gjort det
  • @krikara: Jag gjorde det! Jag kan inte komma ihåg varför skrev han så mycket för sitt andra offer.
  • @krikara: Jag fick ett svar som sa att Light testade alla namnkombinationer, men du säger att han testade vilka faktorer som kan manipuleras. Jag är förvirrad nu :[