Anonim

Lou Reed - Perfekt dag

Jag har hört många säga att "Ingen dör i ett stycke", ändå har vi sett många människor dö som ess, många av antagonisternas föräldrar osv. Så det gjorde mig nyfiken på alla människor som någonsin dog i En bit. Svaret bör inte innehålla namnlösa karaktärer och fokusera på introducerade karaktärer som bekräftades ha dött.

2
  • Från toppen av mitt huvud: Portugas D. Ace dog lika bra som sin mamma Portogas D. Rouge, Whitebeard dog, Monet dog tillsammans med de flesta människor som stannade kvar på Punk Hazerd, sedan finns Gol D. Roger (uppenbar), Clover och allt människor från Ohara tillsammans med Jaguar D. Saul. Corazon dog och Water D.-familjen också ... Och på något sätt dog Bartholemew Kuma också.
  • Jag hade också samma fråga..Jag menar att människor kommer tillbaka från döda om behovet är att rädda en av Stawhat-besättningen..Jag menar att ens deras båt kom för att rädda dem?

Här är en total lista över de avlidne till denna punkt i ett stycke:

OBS DET ÄR SPOILER INNEHÅLLADE UNDER LÄSNING PÅ EGEN RISK

A

B

C

D

E

F

G

H

Jag

J

Joy Boy

K

Koshin

L

M

Herr 7

N

O

P

R

S

T

V

Vander Decken

W

Y

Z

11
  • 6 Listan är mycket längre än väntat. Tack så mycket för att du sammanställt den här listan. Sammanfattningsvis finns det 64 mangadöd, 7 dödsfall i ett skott, 8 dödsfall endast för anime, 13 dödsfall i film och 1 död i ett videospel. Det är mycket för en manga det dödar aldrig människor.
  • Jag trodde att de kanske inte behövdes men fortsatte och lade till dem bara för att vara säkra
  • 1 Okej ledsen för skräppost lol, men jag förstod precis. Going Merry finns inte i listan _ .
  • Jag visste inte om jag skulle lägga till fartyget eller inte eftersom det inte var en egentlig andning och mer av en andlig typ
  • 2 Spoilez: Gol D Rodger dör