Anonim

Re: Zero X Konosuba Collaboration | Re: Noll förklaras

Svaret här Hur och varför är Subaru ansluten till häxan (Satella)? antyder att det kan vara "Jag älskar dig", och att kommunikationen med Satella blir tydligare ju mer Subaru dör (och fler slingor utlöses, vilket för hans tidslinje / värld närmare Satellas). [Citation behövs]

Vad säger Satella till Subaru när han skrämmer ut förklaringar om sin förmåga? Jag undrade om hon i allmänhet säger samma sak varje gång (så att ta bort fallet när Subaru tog Betelgeuse med på resan), om det medvetet dämpades i anime i tidigare fall. Har LN / WN henne tyst viskning?

Hon säger "Jag älskar dig".

Källa från reddit

Från vad som antydts i webbromanerna tror jag att hon viskade "Jag älskar dig"

En kommentator med namnet "Mitrospeed" på en viss anime-webbplats som har stor kunskap om både Light och Web Novel sa också följande i sin recension till avsnitt 20:

Subaru använder sig av en sak som gör honom något användbar, det vill säga hans roll som bete. Han försöker sprida häxans miasma och locka valen med den. Men för första gången ser vi skillnad. Bakom honom kan vi se en skuggig figur som tydligt tycks vara Satella. Du kan läsa igenom vad hon säger; det s "Jag älskar dig".

Jag kan inte bekräfta att det verkligen läser igenom "Jag älskar dig", men jag ser ingen anledning att misstro kommentaren.

0