Anonim

Shin Megami Tensei Devil Survivor (Gin's Path, NG) Boss Battle Five Jezebel (Cartesian Garden-10: 00)

Kaido kallas den starkaste varelsen i One Piece-världen. Därför måste han vara oerhört mäktig.

Min fråga är: Vad är hans makt? Är han en djävulsk fruktanvändare?

1
  • Om jag skulle gissa skulle jag säga att han har en djävulens frukt. För att vara ärlig är det svårt att tro att en normal person kan överleva att falla 1000 fot utan att dö. Men då kan han bara ha galet lol.

Vi vet fortfarande inte om Kaidou är en djävulsk fruktanvändare eller om han som någon form av makt men hans Wikia-sida säger följande:

Det kanske största tecknet på Kaidos styrka är hans oförmåga att dö. Han har fångats och torterats 18 gånger, och människor har försökt avrätta honom 40 gånger. Men han överlevde mystiskt varje enskilt försök eftersom varje enskilt avrättningsvapen har gått sönder när det används på honom. Kaido lyckades också sjunka nio stora fängelsefartyg på egen hand. Framför allt har Kaido hoppat från 10 000 meter på himlen till marken och skapat en massiv chockvåg som är tillräckligt stark för att sjunka ett stort fartyg i närheten och kom fram utan en enda skada. Det har till och med blivit en hobby för honom att försöka självmord bara för att det misslyckas.

SPOILERS VIDARE

Det har bekräftats i kapitel 921 En bit, att Kaido har en Zoan Devil Fruit-förmåga (mestadels mytisk). Hans Devil Fruit låter honom förändras till en enorm

drake

Referens:

Det korta svaret är att vi för närvarande inte vet.

Emellertid kallas Kaidou ofta för "den starkaste varelsen i världen" (kapitel 697, sida 4), och antyder att han kanske inte är människa. Detta kan hänvisa till en särskild djävulens frukt som han har ätit (djävulens fruktätare har tidigare kallats "monster"), eller bara till det faktum att han har horn.

En annan möjlighet är att han är så stark, så kraftfull och så omöjlig att döda (eftersom han har torterats, fångats och till och med försökt döda sig själv genom att hoppa från 10 000 meter till marken) att människor bara kallar honom ett "monster", som de gjorde för Whitebeard.

Djävulens frukt namn är ännu inte angivet, men baserat på hans utseende och kraft, förmodligen en Dragon Devil Fruit (Ryu-Ryu no mi?). Troligtvis en mytisk Zoan eftersom han har en eldig aura som påminner om Marco's Phoenix-form. Det förklarar också hur han lyckades bränna ner Owen slott på egen hand och varför han har horn och drakskalatatuering.

0

Jag inser bara något från detta uttalande från One Piece Wikia, här:

Det kanske största tecknet på Kaidos styrka är hans uppenbara oförmåga att dö. Han har fångats och torterats 18 gånger, och människor som är lika mäktiga som marinisterna och andra Yonko har försökt avrätta honom 40 gånger. Men han överlevde mystiskt varje enskilt försök eftersom varje enskilt avrättningsvapen bröt när det användes på honom. Framför allt har Kaido hoppat från 10 000 meter på himlen till marken och skapat en massiv chockvåg som är tillräckligt stark för att sjunka ett stort skepp i närheten och kom fram utan skada; det har till och med blivit en hobby för honom att försöka självmord, bara för att det misslyckas.

Om han hade någon Devil Fruit-makt, skulle det vara lätt att begå självmord, bara drunkna dig ner på havets botten.

Så svaret är nej, han är bara superstark som Shanks.

1
  • +1. Jag märkte också att ett annat sätt att döda sig själv är att äta en annan djävulens frukt om han redan är en användare.