Anonim

Lucys 21-årsdag Vlog (överraskningar, presenter & en dag ute i Manchester) HBTQ | Lesbiskt par

I anime Bakuman, flera verkliga manga nämndes och en av dem var En bit. Vi såg att i popularitetsundersökningarna deltog bara serien som gjorts av karaktärerna närvarande i anime. Jag säger detta eftersom vi såg Eiji Nizuma i första hand mer än 20 gånger i rad.

Nu med hänsyn till den verkliga världen, och det faktum att En bit pågår fortfarande (så är det några andra serier), det är mycket troligt att de kommer att gräva de övre platserna.

Så varför ser vi inte bara en enda karaktär dominerar första platsen, utan alla efterföljande karaktärer tar platsen nedan först (med hänvisning till säsong 3)? Är det så att långvariga och populära serier inte deltar i omröstningarna (även om det skulle vara en kontrovers eftersom Mashiros farbror hade tappat sin manga, utan att nämna andra problem som skulle komma framåt)?

1
  • IRL de deltar i rankningssystemet, uppställningen av varje utgåva går enligt undersökningarna från förra utgåvan, eftersom One Piece vanligtvis rankas ganska högt, för det mesta är en av de första mangorna som visas i jämn problem. Medan mindre populära serier begravs ner till tidningens sista sidor.Jag tog alltid Bakuman-universum för att vara en AU eller framtida värld där serien vi känner alla har avslutats och allt manga av de nya blodmangakorna serien handlar om.