Anonim

The Life Of Edward Elric (Fullmetal Alchemist)

I avsnitt 62 i Brotherhood-serien, när Faders sten nästan var utarmad, började han desperat söka efter en ny. När han såg Edward Elric fästa sig, förändrades hans uttryck plötsligt och han började gå mot honom, som om han hade hittat en.

Om de är en del mänskliga, en del Philosopher's Stone, är det inte ganska ironiskt att det de hade letat efter var inuti dem hela tiden?

0

Det finns några olika saker att ta itu med här.

Först och främst, Edward och Alphonse är helt mänskliga. Detta behandlas faktiskt när Alphonse först får reda på sin fars ursprung. I huvudsak innehåller han en filosof i sig själv, men han är fortfarande biologiskt mänsklig.


Klicka för att förstora.

För det andra, kom ihåg det alla människor är filosofens stenar. Edward (typ av) säger detta i avsnitt 41 och säger att hans livsenergi är identisk med den hos en filosofs sten, och han har rätt. Alla människor är helt enkelt filosofens stenar som innehåller exakt en själ.

För det tredje är det på grund av ovanstående punkter att far närmade sig Edward. Det var inte för att han skulle få mycket energi, som från en sann, isolerad sten (som en av Kimblees), utan snarare för att Edward hade en själ av energi inom sig. Far var desperat.

2
  • Tyvärr, men det svaret uppfyller mig inte. Du säger att fader närmar sig Edward inte för att han är en filosofs sten utan för att han har energi i sin själ efter att ha sagt att alla människor är ganska "filosofens sten med en själ som en kraftkälla" så far kunde leta enkelt efter någon annan inklusive alla människor där närvarande som är mer ofrivilliga än Edward.
  • @Fallen Ja. Inte bara fästs Edward och hade bara en arm, utan han var fysiskt närmast far (som kämpade för att ens gå), med Al, Mei och de andra på mycket större avstånd. Inte bara det, men Ed var den som Far hade mest ilska mot. Vem är det bättre att gå efter än ett enarmat, fäst, närliggande raseri?