Anonim

Jump Force - Sharingan, Rinnegan, Sage Mode, Tenseigan Eyes for CAC (MODS)

Jag hörde att Tenseigan kan väckas av de som har både Otsutsuki och Hyuga blodlinjer. Boruto har Otsutsuki-blod från Naruto (En ättling till Hagaromo Otsutsuki) och Hyuga-blod från sin mor. Kan han väcka Tenseigan?

2
  • Ingenting är omöjligt men vi kan inte säga någonting just nu. Den här länken kan hjälpa dig: naruto.wikia.com/wiki/Thread:160215
  • Tenseigan är byakugan med otsutsuki chakra. Boruto har ingen byakugan.

Just nu är det möjligt på grund av att Uzamaki-klanen är mycket vagt släkt med Hagaromo (det har varit mycket tid för utspädning av blodlinjen). Så han kunde sluta med Tensaigan, men det skulle vara mycket mer sannolikt för Tensaigan att dyka upp i Borutos och Saradas teoretiska barn, på grund av att Sasukes blodlinje hade Hagaromos optiska krafter.
Så för att sammanfatta det kan Boruto hamna i Tensaigan en tid inom överskådlig framtid.

3
  • 1 Om du kan tillhandahålla tillförlitlig källa till denna information kommer det att bli bra. Men tror du inte att för Tenseigan är Byakugan nödvändigt. Till exempel i wiki står det att - "Kombinationen av Byakugan och chakra av en tsutsuki-klanmedlem kan utveckla Byakugan till Tenseigan" Också "Toneri tsutsuki, som väckte Tenseigan genom att kidnappa Hanabi Hy ga och stjäla henne Byakugan "... Så det sammanfattar att Byakugan är nödvändig men Boruto har ingen Byakugan så ingen spänning. Men det kan finnas möjlighet för Himawari att väcka det.
  • @LightYagami Jag tycker att du borde lägga upp din kommentar som svar.
  • Jag kommer ihåg att Hyuga också har optiska krafter, särskilt från Kaguya själv, och Naruto är praktiskt taget Ashura, vilket ger honom en nära direkt blodlinjelänk till Otsutsuki. Även @LightYagami Himawari och Boruto skulle ha Byakugan, men de glömdes att dras in. Himawari visar henne Byakugan dagen Naruto blev Hokage (och träffade hans chakrapunkt och slog honom kall för dagen, så Konohamaru var tvungen att Förvandla och ta hans plats), så Boruto kommer sannolikt att kunna ha det en dag.

Jag tror att Borutos öga är en helt ny förmåga som vi inte har sett ännu.

Först och främst är Borutos öga inte en byakugan. Detta är ganska uppenbart eftersom det ser HELT annorlunda ut än byakugans (inga vener, bara på ett öga, annan färg). Det kan ha liknande förmågor som byakugan, men det är inte byakugan.

För det andra är hans ögon inte heller spända eftersom det också ser helt annorlunda ut. Visst, båda kan ha blått, men den svarta delen av Borutos öga indikerar en tydlig separation från spänningen. Tenseigan har inte heller det förbannelsemärke som finns runt ögat som den äldre versionen av Boruto verkar ha (se bilden nedan). Tenseigan kan endast förvärvas genom att kombinera chakran i Hyuga-klanen och Otsutsuki-klanen. Boruto har Hyuga-klanchakra men inte Otsutsuki-klan. Ytterligare bevis på detta är när Boruto talar med Momoshikis spöke tsutsuki efter hans kamp med honom. Momoshiki påpekar Borutos Hyuga-arv / chakra men noterar inget vilande Otsutsuki-chakra, vilket han definitivt skulle ha om Boruto hade någon vilande Otsutsuki-chakra. Det anges också ingenstans att tenseigan kan se det "onda chakrat" som Boruto kan se.

Vad Boruto kan se är en produkt av att kombinera Asuras chakra med Hyuga-klanets chakra. Detta skulle ge en helt ny kekkei genkai.

Som jag sa i kommentaren är ingenting också omöjligt så allt kan hända. Men enligt aktuell information är det inte möjligt för Boruto att väcka Tenseigan. Låt mig förklara varför jag sa detta:

Kombinationen av Byakugan och chakran av en Ōtsutsuki-klanmedlem kan utveckla Byakugan till Tenseigan.

Så det förklarar ganska mycket att det kan utveckla Byakugan till Tenseigan genom att ha chakra av en Ōtsutsuki-klan.

Så enligt nuvarande definition av detta är det viktigt att ha Byakugan. Eftersom Boruto inte har någon Byakugan så kan vi säga att han inte kommer att kunna ha Tenseigan.

Enligt den här länken finns det ett svar som verkligen skapar lite förvirring men som också ger oss hopp om en viss möjlighet:

Vi vet det

Rinnegan = Asura + Indra (Sharingan)

Tenseigan = Otsutsuki + Hyuga (Byakugan)

Med tanke på att de är barn till Naruto och Hinata, skulle Boruto och Himawaris arv således vara:

Asura + Hyuga (Byakugan) = ????????

Så det är helt möjligt att en unik blandning av Hagaromos och Hamuras chakran kommer att resultera i att dessa två väcker en ny dojutsu helt och hållet. Detta kan också förklara varför båda saknar Byakugan, liksom deras krickfärgade ögon.

4
  • Boruto hade inte Byakugan för att Kishimoto glömde att rita den, som sagt, det gjorde Himawari också, men hon fick det när hennes uppstoppade djur förstördes och hon använde det för att slå sin far medvetslös i ett slag. Det är troligt att Byakugan fungerar som Sharingan för dem som inte är ren hyuga, men vi har bara verkligen himawari som ett direkt exempel, även om Itachis romanhistoria hade någon med liknande förmåga, vilket skulle göra 2 kända kanonfall.
  • Som jag sa som svar med aktuell information som vi hade är det inte möjligt för boruto att ha tenseigan, men om vi kommer att prata om vad som kommer att hända i framtiden kommer det att baseras rent på vår åsikt snarare än på fakta som jag tror kan skapa en enorm debatt snarare än att komma till en slutsats.
  • Asura + Hyuga (Byakugan) = ???????? Du glömmer Asura ÄR en Otsutsuki så är det faktiskt Otsutsuki+ Hyuga (Byakugan) = Tenseigan Så det rätta svaret är ja, han kan få en Tenseigan
  • Naruto är också en Uzumaki som är en ättling till Otsutsuki från Asuras sida

Det finns mycket bra anledning till att Boruto kunde väcka det. Men det kräver att han väcker eller skaffar Byakugan såväl som att allt Bijuu-chakrat från sin pappa på något sätt implanteras i honom. Om dessa villkor var uppfyllda, vilket de lätt kunde vara, skulle Tenseigan utvecklas från hans Byakugan. De nio Bijuu-chakrat skulle uppfylla att ha Otsutsuki-chakra eftersom Narutos chakra är Six Paths chakra.

1
  • Naruto är Ashuras överflyttare, så han är praktiskt taget en Otsutsuki.