Anonim

Få 30 dödar med en fiende i Solo Vs Squad | Topp 10 Mythbusters i PUBG Mobile | PUBG Myter # 41

Såvitt jag minns är de enda lås som nämns under Dressrosa Arc:

  • Låset till SMILE-fabriken
  • Låset av Laws handbojor

Men i kapitel 747 Doflamingo förstör nyckeln till fabriken.

Och i kapitel 750, vi kan se Viola hålla nyckeln till Laws handbojor.

Så vad är nyckeln, Doflamingo håller på kapitel 752, för?

1
  • om du är nöjd markerar du en som rätt svar

Jag tror så vitt vi vet kan du inte säga säkert om det är en av dessa två möjligheter.

Men om jag jämför nyckeln till SMILE Factory med den sista kan du inte se något liknande. Så jag tror det är inte en nyckel till fabriken.

Även om den andra är mycket mindre på bilden, kan du se att den om du zoomar in nyckeln för Laws kedja är rund. På andra sidan Doflamingos nyckel har formen av ett hjärta.

En annan punkt är att vänster har en liten krok ...

Så jag tror att detta bara är spekulation, men jag tror att även om det är ett av dessa två alternativ skulle det vara nyckeln till Laws kedja.

Enligt min mening är det en nyckel till något nytt, kanske ännu viktigare.

2
  • Om du tittar noga har Viola en C-formad nyckel, medan Doflamingo har en E-formad nyckel, så jag tvivlar på att det skulle vara en andra nyckel till Laws handbojor. Jag antar att vi måste vänta på nästa kapitel för att ta reda på det. Synd att vi håller paus igen):
  • 1 jap det är synd ...: / Hoppas att du gillade mitt svar

Jag vet att det var för en månad sedan du frågade detta, men det har inte riktigt klargjorts i mangan än, typ av, så jag släpper min åsikt. Jag tror att det bara är en nyckel till Laws handbojor, för Doflamingo sa att han hade något att leverera, men inte kunde utföra jobbet. Verkar ganska uppenbart för mig att han hänvisar till nyckeln han håller i nästa panel. Jag tror inte att han bara åkte dit för att döda dem, han sa till och med det själv, han kom för att "rädda" dem. Det är också logiskt för honom eller åtminstone hans "familj" att hålla fast på en nyckel för manschetten, eftersom Law var hans fånge och Doflamingo fick personlig affärer med honom. Även om det betyder att det finns mer än en nyckel.

Å andra sidan .. Det är hjärtformat och allt, och hela hjärtat temat angående Corazon .. Och även om han ville ta med nyckeln till lag behöver det inte riktigt vara för hans manschetter .. Jag tror det men du har rätt. Kanske har det ett annat syfte. xD Om det finns mer mening med den nyckeln tror jag att vi får reda på när de äntligen möter varandra igen, förmodligen nästa kapitel! ^^

1
  • Jag tror inte att de var för manschetten eftersom nyckelfiolen höll var C-formad, medan Doffys nyckel var E-formad så att den inte skulle passa. I efterhand kan det vara relaterat till corazon som du sa eller det kan vara nyckeln till tontatta-prinsessan.