Anonim

Spoilers för Assassination Classroom avslutas.

I den sista striden,

Kayano dödas, men Koro Sensei lyckas reparera de flesta skadorna genom att använda de somatiska cellerna som han samlade in från henne i samma ögonblick.

Koro Sensei nämner att inte alla celler kan repareras, så istället fyllde han luckorna med sitt slem och inom några dagar Kayanos celler bör regenerera och ersätta slem på egen hand.

Men detta inträffar lite innan Heaven's Spear-laser slår till, och vi vet att alla studenter drabbades av den. Detta skulle innebära att slemet från Koro Sensei skulle ha avdunstat och öppnat luckorna igen.

Finns det något som tyder på att Kayanos hälsa påverkades av laserstrejken? Naturligtvis tvivlar jag på att luckorna skulle vara tillräckliga för att döda henne eller orsaka någon större skada ändå, men det här verkar som en ganska uppenbar situation att överväga.

En möjlig förklaring är att slem inte påverkas av lasern, men jag tvivlar på det eftersom ingenjörerna klagade på att strejken inte skulle lämna något provmaterial de kunde analysera (och jag föreställer mig att slem räknas som provmaterial).

1
  • jag kanske kommer ihåg fel, men jag kommer ihåg att de dödade korosensei innan laserstrejken avfyrades

Heaven's Spear avfyrades bara en gång,

och Koro-Sensei undvek det.

Under den perioden var eleverna inte där. Det avfyrades aldrig igen.

Efter striden där Kayano skadades dödligt dödade de honom efter att han räddat henne. Mangan slutar i grund och botten där och det fanns ingen längre uppföljning eftersom den ansågs löst.

Eleverna träffades aldrig med strålen.

Första teorin: Heaven's Spear fungerar bara på "tentacled" varelser (avsnitt 21). Första gången det avfyrade försvann Koro-Senseis tentaklar. Det är troligt att slemet löses upp tillsammans med tentaklerna eftersom det är en del av den "tentacled" varelsen.

Historien förklarar aldrig vad tentaklerna var gjorda av. Och inte alla tentaklar gör samma saker men är gjorda av liknande ämnen (Kayano och Itona vs. Koro-Sensei vs The Reaper). Slem och tentakler är två olika ämnen när de separeras.

Andra teorin: hennes mänskliga kropp har redan integrerat slem i hennes system och gjort dem till en del av henne tills cellerna kan regenerera. Slemet i Kayano är inte tekniskt en del av en "tentacled" varelse utan en del av henne.

Tredje teorin: Koro-Sensei använde ett speciellt slem som han normalt inte utsöndrar.