Anonim

〈ENG-Sub〉 バ ト ル で カ ー オ ブ ザ イ ヤ ー !!国産 最 速 ク ラ 【M BestMOTORing】 1995

Ya-chan (Ryuujis mamma) verkar fungera på nätterna i underhållningsindustrin?

Hon visas karusell med några äldre män i en nattklubbsmiljö ...

Så vad är exakt hennes yrke? Jag tror inte att hon är sexarbetare, med tanke på bristen på social reprise som visas i andra serier för den typen av arbete.

Yasukos yrke är helt enkelt att vara värdinna och underhållare på en bar som heter Bishamontengoku. Du har rätt i att hon inte är sexarbetare. Tänk på dem som moderna geishor. Deras huvudsakliga uppgifter är att underhålla kunder, som att sjunga karaoke med dem eller trolla med män. De interagerar starkt med kunderna, till skillnad från servrarna eller servitrisen i en normal bar.

I Japan är två typer av barer värdinna klubbar och kyabakura ( ?), Ett portmanteau av kyabar ( ?, lit. "cabaret") och kurabu ( ,, lit. "club"). Värdinnor som arbetar på kyabakura kallas kyabaj ( ), bokstavligen kabaretflicka, och många av dem använder yrkesnamn som kallas "genji name" ( genji-na?). Värdinnor tänder cigaretter, häller drycker, erbjuder flirtiga samtal och sjunger karaoke för att underhålla kunderna. Värdinnor kan ses som den moderna motsvarigheten till geishor, som tillhandahåller underhållning till grupper av lönmän efter jobbet. En klubb kommer ofta också att anställa en kvinnlig bartender, som vanligtvis är välutbildad i mixologi, och kan också vara chef eller mamasan. Värdinneklubbar skiljer sig från strippklubbar genom att det inte finns någon dans eller nakenhet.

Värdinnor dricker ofta med kunder varje natt, och alkoholproblem är inte ovanliga. De flesta barer körs på ett provisionssystem där värdinnor får en procentandel av försäljningen. Till exempel köper en beskyddare en dryck på 20 $ för värdinnan, mestadels som är alkoholfria sammansättningar som apelsinjuice och ginger ale, och beskyddaren har köpt värdinnans odelade uppmärksamhet under de efterföljande 30-45 minuterna. Värdinnan delar sedan intäkterna från försäljningen med bar 50/50. Den lätta eller inga alkoholhalten i de köpta dryckerna möjliggör maximal vinst och försäkrar att värdinnan inte blir berusad efter bara en kort tid på jobbet.

Källa: http://en.wikipedia.org/wiki/Host_and_hostess_clubs

1
  • jag gillar att notera att wikia säger att hon är en Club Entairtaner / värdinna och baren heter Bishamontengoku