Anonim

Blind Melon - No Rain

Anime börjar med killen i ett hotellrum, han satte på TV: n och fick en knackning på dörren. Det visade sig vara en tjej som han för tillfället inte visste men jag tror att hon visade sig vara hans kusin? De hade nästan sex för att hon förförde honom och han trodde att hon var en slumpmässig samtalsflicka men han insåg i sista sekunden vem hon var tror jag och han sparkade ut henne utan kläder lol.

Sedan började han ta en massa högskoleexamen utan att alla misslyckas tror jag ... han stötte på någon vacker kvinna som jag tror gick till Tokyo U eller någon form av prestigefyllt universitet som han inte kunde hoppas på att komma in i . Men han gick och tog provet ändå och det är ungefär allt jag minns.

Konststilen var äldre, kan ha varit sent på 90-talet i början av 2000-talet för allt jag vet. Några leads? MC hade långsvart hår. Jag tror inte att det var en hentai eller något. Jag försökte söka och bokstavligen ingenting passar den beskrivningen, så konstigt lol. Tack på förhand

Anime du letar efter är Sakura Diaries.

En Keio University (en av de tre högsta högskolorna i Japan) examenkandidat, Touma Inaba, avbryts när en söt ung flicka, Urara Kasuga, anländer till hans hotellrumsdörr. Hon visar sig senare vara hans kusin som han knappt kommer ihåg från sin barndom. Urara, som känt något speciellt för honom (en annan än kusin-kärlek), uppmanar Touma att bo hos henne eftersom han inte har någon annanstans att bo än hotellrummet.

1
  • Exakt den jag letade efter! Tack!