Anonim

Three Days Grace-Animal I Have Become Lyrics

Shinigami använder helvetesfjärilar för kommunikation medan de är på uppdrag och behöver kommunicera med högkvarteret (eller vice versa).

Är helvete fjärilar levande varelser eller skapas på något sätt artificiellt (som miniatyrrobotar) av Shinigami?

Fjärilarnas sanna natur avslöjades aldrig i mangan. Ta en titt på den här sidan från kapitel 59:

Här kan du se Rikichi ha problem med att fånga en fjäril som försökte flyga iväg, och också försöka locka den med en kvinnlig fjäril. Det antyder att fjärilarna åtminstone är levande varelser (så långt du kan beskriva en invånare i Soul Society som "levande") och inte "robotar", för:

  • Det är värdelöst att försöka locka en robot med en kvinnlig robot
  • En robot kan bete sig bättre, och det bör inte finnas några problem med att hantera den.

Jag antar att de är riktiga fjärilar som odlas upp i Soul Society och på något sätt tränas för att utföra sina uppgifter. Kanske skiljer de sig på något sätt från normala fjärilar (till exempel kunde de ha modifierats av 12: e divisionen), men eftersom det inte anges någonstans är det bara en spekulation.

2
  • Kanske gick robotfjärilen på språng på grund av fel? : P
  • 1 @Veger, verkar inte som om det är på en dödsrunda xD Renji ser mycket farligare ut;)

Jag skulle inte säga att leva, så långt Ichigo går, men jag tror att de är lika levande som resten av Shinigami. Det låter inte som för långt för människor i deras kaliber att ha hittat en varelse som gör vad den gör och använde den. Kanske är det i samma riktning som Den Den Mushi i ett stycke.

Jag tror att de frågar om helvete fjärilar är riktiga ... som i verkliga livet. Det finns smörgåsar som ser väldigt ut som helvetesfjärilen i blekmedel. Deras syfte avslöjas i anime. De är ett kommunikationssystem. I verkliga livet är helvetsfjärilar svarta svalstjärtfjärilar