Anonim

Re: Livet i en annan värld än noll andra säsongen | Andra halvan | SMYGTITT

Jag avslutade nyligen med att titta på Yu Yu Hakusho och genom att det var en kamp mellan Jin och en av Yusukes fädervänner, där motståndaren sa att "Jag hade en chans att slåss med din far åskguden!" och går sedan till en flashback där de visar honom slåss med en kille som ser ut precis som sin far

Jag letade sedan runt på internet och när jag letade efter "Thunderguden Yu Yu Hakusho" får jag fortfarande Yusukes pappa, så är Raizen åskguden? betyder det då Yusuke och Jin är halvbröder ??? kan någon hjälpa mig att få klarhet i detta? Tack på förhand!

1
  • Raizen är faktiskt Yusukes avlägsna förfader. De kallar honom bara sin far för bekvämlighets skull.

Jag tror att jag hittade avsnittet du pratade om: Avsnitt 107: Demon World Tournament Begins. Avsnittet innehåller striden mellan Jin och Soketsu, en av Raizens gamla vänner. Enligt undertexterna på Funimations webbplats nämner Soketsu aldrig Jins far. Det finns dock en flashback till en kamp mellan Raizen och Soketsu. Soketsu nämner att Jin är ihärdig precis som han var när han kämpade mot Raizen. Jin och Soketsu säger vidare att de båda vill slåss mot Raizen (Yusuke) son. Denna wiki-sida nämner att Soketsu felaktigt kallar Jin sonen till Raizen i en variant av den engelska dubben: http://yuyuhakusho.wikia.com/wiki/Souketsu.

Så, Jin är inte riktigt Raizen son. Detta är bara ett fel i översättningen. Även om han var det skulle han inte vara Yusukes bror (eller halvbror). Yusuke och andra karaktärer kallar Raizen Yusukes far, men det är han faktiskt inte. Raizen är Yusukes förfader, inte hans far.

Slutsats: Jin och Yusuke är inte bröder

1
  • Hej tack så mycket, kan äntligen få den här tanken ur sinnet. Skulle ha varit intressant om det var sant men: D, tack igen