Anonim

SSB4 Greninja Final Smash 8 Player!

Denna nya form av Greninja cirkulerar runt. jag är inte efter anime eller filmer så försök att vara försiktig om det var uppenbart.

Vad exakt är denna Greninja? Om det är en mega-evolution, hur kom det dit utan en sten? Hur exakt varierar hans krafter / förmågor / färdigheter från andra normala Greninja?

Jag känner till den fysiska skillnaden, att det börjar likna Ash lite. Det är lätt att märka den röda mittdelen på hans huvud istället för kroppen blå.

Detta är den normala Greninja:

Och det här är Ash:

2
  • det är ok, för om du inte tittar på anime, skulle du inte understryka detta alls.
  • redigeringar har gjorts

+50

I grund och botten, vad som händer är att bandet mellan Ash och Greninja är så starkt att Greninja tog den nya formen som Ash-Greninja där Greninja tar några funktioner i Ash (som du nämnde) och det är inte en mega evolution. Vissa teoretiker säger att det kan vara synkroutveckling från Pokémon spin off Pokemon Reburst. Genom att förvandlas till denna form ökar Greninjas kraft kraftigt och som du ser på baksidan finns det en jätte shuriken som är en ersättning för vattensuriken (flytten). Ash-Greninja-formen kan bara pågå under en kort tid innan Ash och Greninja blir trötta och svaga, under formen kan ask också känna smärtan som Greninja känner.

Den officiella webbplatsförklaringen är "Ash's Greninja får ett mystiskt nytt utseende under den senaste säsongen! Ash-Greninja är den form som Greninja tar när bandet mellan det och Ash höjs till det yttersta. Styrkan i deras obligation förändrar Greninjas utseende, och det tar på sig det karaktäristiska utseendet på Ashs klädsel. Detta fenomen sägs också ha hänt bara en gång för flera hundra år sedan i Kalos-regionen, men det förblir höljt av mysterium. "

Anime-förklaringen säger ungefär samma sak. När det först hände i ninabyn, förklarade anime att eftersom bandet mellan är stort har han tagit en ny form. Det första utseendet såg ut så här.

under detta skede testade Stallone mycket där han upptäckte att denna omvandling kommer att ske först när Greninja och Ash har synkroniserats mentalt. Senare i avsnitt 25, medan han kände till kalos-mästaren, fick Ash-Greninja full form och det såg ut så här.

det förklarades sedan att detta var när obligationen blev maximal nivå där de är helt synkroniserade. Och sedan går det igenom svårighetsfaserna mellan Ash Greninja och sånt.

Vissa power ups inkluderar snabbare, starkare, jätte vattensuriken, med vatten ninja kniv saker istället för den normala iyarigiri flytta. Och i avsnitt 35 blev vattensuriken enormt (ungefär som rasen shuriken), det såg ut så här

Allt om Ash-Greninja förklaras i anime, det visar också Stallone testa hur det fungerar och vägen för att bemästra denna form.

jag rekommenderar verkligen Pokemon XY & Z. Anime har förbättrats mycket, Ash är inte längre den omogna ungen, han verkar (mentalt) mer som tonåring nu och ja, jag tycker definitivt att du borde prova.

2
  • 1 Kan du förmodligen få den enda anime-förklaringen och förklara i spoiler-taggarna. Bulbapedias Ashs greninjasida har lite konkret information om detta. De pratar om vattenslöjan och dess slutliga Shuriken-form men förutom fysiska egenskaper berättar de inte om dess krafter etc. De spekulerar i att det är en power up som liknar Mega Evolution.
  • @Arcane menar du hur anime förklarar detta?

När Ash gick för att utmana Anystar Gym, attackerades han och hans vänner av en av Olympias assistent [Carrie]. Ash kämpade mot henne med Frogadier och Pikachu och vann striden. När hon skulle använda en annan Pokemon stoppade Olympia henne i sina spår. Olympias andra assistent [Charlene] berättar för Carrie för sina handlingar gentemot Ash och hans vänner.

När de har upptäckt att Olympia är gymledaren för Anystar-gymmet har hon en vision om Frogadiers framtid. Så de går sedan till gymmet och Olympia förklarar "Dess kraft kommer att bli större och större". När Ash frågade "Betyder det att Frogadier kommer att bli Greninja?", Säger Olympia "Umm, det .. Jag vet inte. Men jag vet det kommer att nå nya höjder som ingen har sett tidigare och de två av ni kommer att nå de nya höjderna tillsammans ". Professor Sycamore frågade "Kan du mena Mega Evolution?", Alla flämtar överraskad och Ash frågade "Mega Evolution?". Professor Sycamore säger "Även om ingen någonsin har sett en Greninja som kan utvecklas mega". Clement säger upphetsat "Det är otroligt! En ny kraft som ingen någonsin har sett förut är en riktigt STOR affär!" Serena säger "Inte bara en STOR affär, det är en ENORM affär!" Bonnie ropar "Jag kan inte vänta tills det händer" Då säger Ash med tillförsikt till Frogadier "Då släpps framtiden är där ute och väntar bara på att användas!"

Ash 'Greninja är en mycket viktig karaktär i XYZ serier och det är när Ash och Greninjas känslor är synkroniserade att Ash-Greninja dyker upp. När Ash och hans vänner återförenas med Sanpei och hans Greninja, går de alla till Sanpeis hem, Ninja Village, och går över till Sanpeis rum, sedan går Dedenne och Squishy ner en fälla och Ash, Sanpei och de andra följer och befinner sig i en hemligt rum. Sanpeis äldre bröder Ipai [den äldsta] och Niai [den näst äldsta] visar Ash och hans vänner ett tempel med en bild av ninjahjälten [A Greninja]. Bonnie säger "Men att Greninja är annorlunda än andra Greninja jag har sett tidigare!" Clement sa "Ja, det är sant"

Ash Greninja är en mycket speciell pokemon och unik, men tyvärr har Ash-Greninja lämnat Ash för att läsa om resten av vinstockarna i kalos.

Ash Greninjas form kräver att de är i skull och synkroniserade tillsammans, när han väl tagit full form är vattensuriken på Greninjas rygg en symbol för dess styrka, vilket kan betyda att Ash och Greninja har ett starkt band och får dem att slåss tillsammans som en.