Anonim

ATARASHII GAKKOU! 「Koi Geba ~ 恋 ゲ バ」 Lyrics (Color_Coded_Kan / Rom / Eng)

I G-Senjou no Maou är Kanon en konståkare i världsklass. Men på olika punkter i berättelsen, när hon frågas om hon tycker om konståkning, talar hon tvetydigt eller undviker frågan. Ibland antyds det att hon bara gör det för att hennes mamma vill att hon ska göra det, men andra gånger verkar hon gilla det.

Vad är Kanons verkliga känslor för konståkning? Fortsätter hon att sträva efter det för sig själv eller för andras intressen?

Från en tidig ålder ogillade Kanon skridskoåkning och tyckte det var tråkigt. Hon gjorde det bara för att hennes mamma ville att hon skulle och / eller tvingade henne att göra det.

Men hennes mamma uppmuntrar henne att hålla fast vid konståkning tills hon verkligen kan förstå glädjen som det ger.

När du går igenom Kanons väg, inser hon långsamt att eftersom skridskoåkning har varit hennes hela liv, har det också format hennes liv. Tack vare hennes förmåga att åka skridskor kunde hon äntligen träffa sin far.

Det var en annan scen där hon tillbringade julafton i ett äldrehem. De flesta som bodde där var ensamma eftersom de inte hade sett sina barn så länge, och Kanon var verkligen glad att hon, en välkänd konståkare, kunde lysa upp julaftonen bara lite.

Så småningom, i sitt goda slut, erkänner Kanon att hon älskar att åka skridskor på grund av alla livshändelser och upplevelser som det har gett henne.

I sin nästa föreställning efter den här scenen bländar hon publiken med sin förmåga och känslor så att alla hejar på henne, trots att hennes dåliga attityd i en tidigare föreställning fick alla att ogilla henne. Den verkliga reaktionen från publiken, liksom det stöd hon får från sina vänner och mamma, gör att hon äntligen kan förstå sin mammas råd från många år sedan.

0