Anonim

Assassination Classroom Season 2 Review

När jag tittar på anime blir jag upphetsad av Koro-Senseis nya student Itona. Han har många likheter med koro-sensei. Så min fråga är: varför ser de annorlunda ut? Koro-sensei är som en bläckfisk och Itona är som en människa.

4
  • Din fråga nämner inte en Tako? menade du Itona i titeln?
  • Ja hehe. Jag menar varför Itona inte såg ut som tako (bläckfisk) som koro-sensei. @ToshinouKyouko
  • Ah jag ser nu :)
  • hehe. Tyvärr gör jag dig förvirrad: p @ToshinouKyouko

Itona är inte en relation mellan Koro-sensei.

Han är son till Horibe Electronics Factory tidigare president. Efter att hans fars företag gick i konkurs övergavs Itona av honom vilket också blev en källa till mobbning mot honom. En natt hittades han av Shiro som berättade för honom att i hans ögon ligger en uthållighet för makt och att han skulle hjälpa honom att uppnå den makten för att förstå segern.

Se mer: http://ansatsukyoshitsu.wikia.com/wiki/Itona_Horibe

Jag antar att likheterna ligger i tentaklerna. Itonas krafter tillverkas av forskare, medan Koro-sensei är en bläckfiskfrämling.

5
  • Ah, jag förstår det. Tyvärr läser jag inte mangan så jag visste inte hehe.
  • Inga problem :) det är en bra läsning
  • @ToshinouKyouko ja, om du faktiskt läser de senaste översättningarna av grått område, har det avslöjats att Koro-Sensei faktiskt är det inte en utomjording......
  • @ Vogel612: o Jag har inte läst det sedan anime startade. Skicka gärna ett bättre svar :)
  • @ToshinouKyouko ditt svar så långt Itona och Koro-senseis förhållande är 100% korrekt så långt vi vet från mangan, så jag tror inte att svaret behöver förbättras i sig.

Som @Toshinou Kyouko förklarade är Itona och Korosensei inte släkt.

Koro-sensei var ...

... ursprungligen föremål för mänskliga experiment. Hans krafter är resultatet av experimenten som kördes på hans egen kropp.

Itona anses vara Koro-senseis bror eftersom ...

... han fick sina tentakler från samma forskare som experimenterade med Koro-sensei. Hans krafter ärvs från Koro-sensei.


När det gäller varför de inte ser lika ut:

Itona fick sina tentakler implanterade i honom. Dessa tentakler var sannolikt ursprungligen en del av Koro-senseis kropp efter att den senare förvandlades till bläckfisken som vi nu känner och "älskar". Till skillnad från Koro-sensei förändrades hans kropp inte.

Koro-sensei och Itona är inte blodrelaterade alls, det är tentaklerna som gör att de båda faller i samma kategori "familj".

Detta broderförhållande nämndes först av den officiella vårdnadshavaren för att göra Itona förvirrad över sitt förhållande till Koro-sensei. Han avsåg att döda Koro-sensei med hjälp av en upprörd Itona, men som uppenbarligen misslyckades.

Koro sensei var faktiskt mänsklig en gång, han var tidigare skytten innan hans lärling lämnade in honom och stal hans namn, han experimenterades sedan av shiro och växte tentaklerna efter att ha rymt från anläggningen och dödat sin bästa vän och förstört anläggningen.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser. Undvik om möjligt att upprepa information från tidigare svar.