Anonim

Framtida trunkar i turneringen av makt

Så i den nya Dragon Ball Super Broly-filmen,

Goku och Vegeta försöker besegra Broly genom att slåss tillsammans i Super Saiyan Blue, men de använder inte Super Saiyan Blue Kaioken och Super Saiyan Blue Evolution som de gjorde för att försöka besegra Jiren

Varför använde Goku och Vegeta inte Super Saiyan Blue Kaioken och Super Saiyan Blue Evolution för att besegra Broly?

SSJB + Kaioken-transformationen och SSBE-transformationen introducerades av Toei och inte Toriyama. Även om filmen produceras av Toei har de förmodligen mindre inflytande på filmen till skillnad från showen.

För det andra (Obs: Detta är en personlig åsikt) är filmen huvudsakligen fokuserad kring SSJB Gogeta som besegrar Broly. Därför skulle Goku / Vegeta använda SSJB + Kaioken och SSBE på ett sätt störa filmens flöde. I den bemärkelsen har det avslöjats att Gogeta långsamt kommer att stiga upp från transformation till transformation och bekämpa Broly. Att ha de två ytterligare transformationerna skulle störa detta flöde och samtidigt överskala Broly lite för högt. Dessutom, om du tittar tillbaka på Goku / Vegeta vs Merged Zamasu, går Goku inte riktigt Kaioken alls i Goku Black-bågen (trots att den är övermäktig) (Förutom 1 gången att bryta ut från Merged Zamasus håll). Då ser vi Vegito Blue i aktion.

så långt vi var medvetna om. vi har inte sett något som tyder på att vi kommer att se blå evolution i filmen betyder det inte att vi inte kommer att se det eftersom det är osannolikt att TOI har släppt all information om filmen och inte visat något om supersäker genom evolutionen.så vi kommer att ta reda på huruvida denna omvandling ska reproduceras i den framtida dragonballen eller siktar på något annat helt för att konkurrera med dem vars potential ultrainstinkt omvandling vet vi alla någon gång kommer du tillbaka men innan vi börjar en snabb kamp i dragon ball super. Goku kämpade med Jiren i super Saiyanblått och kaiken men allt förgäves och slutligen använde han ultrainstinkt med detta att han var närmare / definitivt Jirens nederlag. i alla serier och filmer är den nya skurken starkare än tidigare. Jag vet att ni alla tänker, Jiren är inte en fiende men han är huvudtråden till universum 7. detta visar att broly är mycket starkare det kommer inget behov av SSB eller SSB kioken

1
  • Vissa människor har släppt manus av filmen, de kan titta på den vid en speciell händelse eller något liknande i Japan. Om det de sa är sant är det bekräftat att blå utveckling och kaioken inte kommer att finnas i filmen. Det kan bero på att de var transformationer skapade för anime och inte skapades av Akira Toriyama, men ingen bekräftade det. Om så är fallet, i alla berättelser där Akira har full input över berättelsen kommer vi inte att se dessa omvandlingar, såvida han inte ändrar sig och beslutar att införliva element som han inte skapade i sin berättande (som han gjorde med Broly, till exempel)

Anledningen till att Kaioken inte används är att både Goku och Vegeta behärskar SSB. Det är därför du ser röda lågor och en mörkblå aura runt både Goku och Vegeta och till och med Gogeta, så eftersom de behärskar den formen finns det inget behov av att Kaioken ska läggas till, precis som när Goku behärskade Super Saiyan behövde han inte använda Kaioken för att höja sin kraftnivå med hans behärskning av den formen är han starkare nu än med Kaioken tillagd.