Anonim

Perukhandledning

Jag minns att jag såg en anime för inte så länge sedan. Jag kommer inte ihåg annat än vad som hände i det första avsnittet. Så jag hoppas att det räcker med info.

Vad jag minns av det första avsnittet är att det börjar med en tjej som ligger i sängen med extremt långt hår. Och jag tror att hennes bror kom till rummet för att be henne att inte gå ut ur sitt rum eftersom han just hade rengjort.

Hon bestämde sig för att gå ut en gång. Hon gick i staden och letade efter en barberare och hon träffade någon slumpmässig kille här som tar henne till en park och klipper håret där. Därefter gick hon hem utan att betala. Efter att ha berättat detta för sin bror blev han ganska arg och sa att hon inte borde lita på människor så lätt och att hon skulle gå tillbaka för att betala honom för hårklippet.

och jag tror att hennes bror sa något som ganska mycket uppgav att du är min, och min ensam i slutet av det första avsnittet.

Hoppas att det räcker så har jag tittat mycket för att hitta det igen :)

7
  • inte för länge sedan är 2-3 år? är det Dansai Bunri no Crime Edge
  • @ShinobuOshino Nej det är inte det. Jag är ganska säker på att det började inuti ett hus som beskrivet. Jag tror att hon aldrig lämnade huset. Och låg alltid i sängen.
  • Vad är genren?
  • Kommer du ihåg hennes hårfärg?
  • @ToshinouKyouko tror att det var brunt hår men jag är inte säker.

Genom att googla anime hår klippt i park Jag kan det här:

Kuro till Kin no Hirakanai Kagi

Synopsis verkar passa ganska bra med din beskrivning:

Katagiri Kanade är en hikikomori som tillbringade sina dagar i sitt rum. Hennes specialitet är hennes breda fantasi som ofta leder till olika vilda villfarelser. En natt uppträdde en konstig cowboykille i sin dröm och sa att han var hennes hjärts hjälte. På grund av sin uppmuntran bestämde sig Kanade för att försöka klippa nästa dag. Det var då hon träffade en mystisk kille som klippte håret i parken och gav henne mod att återuppta sina skoldagar.

2
  • 2 OH, det här ser verkligen ut som det. Jag ska kolla in det när jag kommer hem
  • 2 Trevligt zombiedrap! Fortsätt så!

Som Shinobu Oshino sa verkar det vara Dansai Bunri no Crime Edge / The Severing Crime Edge.

Det är en historia om en kort tjej med extremt långt hår som bara kan klippas av hjälten. Hjälten beslutar att komma klippa hår varje dag eftersom det växer extremt snabbt.

1
  • 7 Tja, i kommentaren efter att du tittat sa Dimitri att det inte var Dansai Bunri no Crime Edge.