Anonim

Beyoncé - Blue (Video) ft. Blue Ivy

Var kommer Djävulens frukt från? Jag vet att Djävulens frukter kommer från ett träd. (Är det bara en teori eller verkligen bekräftad?)

Kommer alla olika djävelfrukter från samma träd eller från olika träd som vanligt? Och var växer dessa träd / träd?

Och hur kommer det sig att alla djävulens frukter är utspridda på så många olika platser i One Piece-världen. Hur kom de dit?

Ett speciellt exempel är "Fire Devil Fruit".

Hur och när fick den här djävulens frukt på Dressrosa?

1
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/q/11191/6166

Det påstods tidigt att det finns något magiskt träd som växer en djävulens frukt vart tusen år eller så. På samma sätt finns det berättelser om att "Sea Devil" är maktenas ursprung. Det finns ingen verklig rättfärdigande för dessa och de kan betraktas som in-story myter. Vi vet i princip inte om de är sanna eller inte.

Vad vi vet är att när en Devil Fruit-användare dör överförs dess förmåga till en vanlig frukt i närheten. Detta visas när Salamanderfrukten ätit av Smiley regenererades till ett äpple när det dog. Denna regenereringscykel förklarar varför alla dessa frukter är utspridda överallt och hur de fortsätter att existera.

Detta förklarar dock inte var frukten kom ifrån. Det verkar från uttalanden från universum från Oda att Vegapunk snart (om inte redan jag inte är uppdaterad om mangan) kommer att förklara fruktens ursprung. Detta och förekomsten av konstgjorda djävelfrukter indikerar att mer djupgående kunskap om deras ursprung och natur är känd bland den nya världens vetenskapliga elit. Denna information har dock inte avslöjats för läsaren.

För det specifika fallet med Fire-Fire Devil Fruit: när Ace dog blev en annan bit frukt av samma slag någonstans nära Marine HQ en Fire-Fire Devil Fruit. Detta erhölls så småningom av Doflamingo och fördes till Dressrosa som ett medel för att spola ut Luffy. Eftersom militären hade kontroll över slagfältet skulle jag förvänta mig att de hade frukt att absorbera makterna och gav den här till Doflamingo som en del av planen. Alternativt kan Doflamingo eller någon annan ha bära frukt med sig under striden för att samla makterna själva.

3
  • När nämndes det att de växer på ett magiskt träd? För att hålla dig uppdaterad. Han kommer förmodligen att fylla i oss i slutet av Dressrosabågen, som fortfarande är några månader borta.
  • 1 @ PeterRaeves bra ... snälla berätta inte för mig ännu ... Jag planerar att sluta gå på den här webbplatsen tills jag kan komma ikapp för att ta reda på det (in) direkt från Oda. Jag trodde att det var i introduktionen till ett mycket tidigt avsnitt (kanske bara engelska dub?) Och till och med sa att det var en legend. Jag hittar den igen ikväll.
  • 1 Tydligen nämndes det som 50 år i en av de ursprungliga piloterna. Jag tvivlar på att det är vad jag kommer ihåg. Om jag hittar det igen kommer jag att säga det. Jag spelar dock ingen roll eftersom det skulle vara konstig tidig avdelning eller ett 4kids esk misstag.