Anonim

Hur man solo över ackordförändringar på bas med skottbeständigt förtroende [Guide Tone Method]

Efter att ha diskuterat frågan om huruvida Death Note någonsin kommer att ta slut på sidor verkar det för mig att det finns en annan oklar sak, som är om kan själva sidan någonsin ta slut?

Du kan enkelt ta en sida, använda en raderad penna och skriva noggrant, och när du är fylld raderar du hela texten utan att skada sidan. Du kommer alltid att kunna döda andra människor som använder samma sida. Jag har följande delfrågor:

  1. Är det till och med möjligt, det vill säga kan du döda människor efter att ha skrivit på en raderad sida?
  2. När säger vi det Death Death har slut? Se bilden nedan1, som säger att när du tar slut på rummet för att skriva kan du be din Shinigami att ge dig en annan Death Note.
  3. Om jag fyller min lapp, be Shinigami om en ny, och radera sedan det som stod på min första lapp, kommer jag ha gjort två Death Notes för mig själv?
  4. Om ovanstående är sant, och eftersom reglerna antyder att högst sex dödsanteckningar kan föras till den mänskliga världen, varför gjorde inte Yagami Light det för att få sex dödsanteckningar, så att ingen annan fick en dödsnot?
  5. Hur säger Shinigami att anteckningen är fylld eller inte? Ser han bara på sidorna och ser om de är skrivna eller inte?

1 Death Note Manga Pilot, kapitel 0, sida 26.

4
  • Är din fråga "Varför finns det en hel dödsnot?" eller "Hur säger en Shinigami om anteckningen är fylld?"
  • Jag delade min fråga i flera underfrågor, eftersom var och en är beroende av den andra, och det är inte klart att ställa allt i en fråga.
  • Det är vanligtvis att föredra att ställa flera frågor som separata frågor. Det uppmuntrar fler att försöka svara, eftersom en lista med underfrågor ofta kräver att man skriver ett långt svar. Jag råkar bara förbereda mig för ett test som innehåller engelsk komposition som en av avsnitten. Jag gillar att använda den här webbplatsen för övning, bland annat för att det hjälper mig att känna mitt blodflöde och min hud dansa när jag skriver.
  • Jag har omstrukturerat ditt inlägg så att dina underfrågor blir bättre synliga. Låt mig veta om du tycker att detta inte ska göras, kommer jag att återställa det.

Det står att när du får slut på utrymme att skriva kan du be din Shinigami att ge dig en annan Death Note.

Mangapiloten är icke-kanonisk. Ingenting anges dock uttryckligen om det i huvudserien, så denna regel kanske eller inte är giltig för huvudserien.

  • Regel är inte giltig i huvudserien.

    I det här fallet "växer" Death Note på något sätt fler sidor när du använder alla sidor, som beskrivs i det här svaret.

    • Hur säger Shinigami att anteckningen är fylld eller inte?
    • När säger vi att Death Note hade slut?
    • Vad händer om jag fyller min anteckning, ber Shinigami om en ny och sedan raderar det som var på min första anteckning igen, kommer jag att ha gjort två dödsanteckningar för mig själv?
    • Varför gjorde inte Yagami Light det för att få sex Death Notes?

    Under detta antagande är dessa frågor inte tillämpliga.

  • Regel är giltig i huvudserien.

    • Hur säger Shinigami att anteckningen är fylld eller inte?
    • När säger vi att Death Note hade slut?

    Precis som hur vi i verkligheten berättar om en anteckningsbok är fylld eller inte! Om ägaren säger till Shinigami att anteckningsboken är fylld skulle de troligen blicka över sidorna för att se om alla sidor dyka upp för att fyllas, eller kanske, kommer de inte ens att göra det och lämnar bara en ny anteckningsbok.

    Det har uttryckligen angivits och sett att Shinigami i allmänhet är lat och inte särskilt smart. Jag kan inte föreställa mig att de säger till ägaren, "Hej se, det finns lite utrymme här i hörnet, varför skriver du inte det för tillfället?"

    • Vad händer om jag fyller min anteckning, ber Shinigami om en ny och sedan raderar det som var på min första anteckning igen, kommer jag att ha gjort två dödsanteckningar för mig själv?
    • Varför gjorde inte Yagami Light det för att få sex Death Notes?

    Antagandet här är att antingen ägaren överlämnar sin använda anteckningsbok och sedan får en ny, eller så blir den använda anteckningsboken ineffektiv och undantas från räkningen. Detta är ett rimligt antagande eftersom annars skulle det finnas en motsägelse när Light ber Ryuk om en 7: e anteckningsbok.

Kan du döda människor efter att ha skrivit på en raderad sida?

Det finns en Death Note-regel angående radering av namn:

Hur man använder: XLII

1. Det är värdelöst att försöka radera namn som är skrivna i Death Note med radergummier eller uttorkning.

Ordet onyttig i ovanstående regel kan tolkas så att det betyder något av två saker:

  1. Bry dig inte om att försöka radera ett namn i hopp om att rädda personen vars namn du just skrev eftersom det inte fungerar.
  2. Radera sig kommer inte att fungera. Allt som skrivs i Death Note kan inte vara fysiskt raderas.

Om tolkningen 2 stämmer, uppenbarligen slutet på diskussionen. Om tolkning 1 är korrekt kan du teoretiskt fortsätta att återanvända sidorna genom att skriva med penna och radera med ett suddgummi, eller skriva med bläck och tvätta den med vatten etc. Det är dock nog inte värt besväret eftersom du ändå har oändliga sidor .

Slutligen, för att svara på titelfrågan:

Varför finns det en hel Death Note medan bara en sida räcker?

För enkelhets skull är det allt. Med fler sidor kan du undvika besväret med att behöva radera varannan dag, radera med försiktighet för att förhindra skador på sidan etc. Dessutom var Death Note inte "designad för människor", den var "designad för Shinigami". Produktdesignen tillgodoser i allmänhet preferensen hos den primära kundbasen. :-)

4
  • Kan inte en Shinigami bara få en ny anteckningsbok från Shinigami King, med undantag för Ryuk och Rem: s andra anteckningsbok, och han ger dem bara inte ut eftersom jag kommer ihåg att Shinigami Ryuks andra anteckningsbok kom ifrån vägrade av Shinigami King för en ersättare
  • 2 @ Memor-X Ja, men det antyds att regeln gjordes så att Shinigami var noga med att inte förlora sin anteckningsbok (till exempel genom att kasta bort den i den mänskliga världen). Om en Shinigami returnerar en begagnad anteckningsbok till kungen och ber om en ny, är det inte meningsfullt för kungen att vägra. Jag menar vad ska han berätta för Shinigami? "Ursäkta kompis, du har använt din anteckningsbok. Suger att vara du men du får ingen ny." Hur som helst antar att regeln från pilotkapitlet är till och med giltig. Det kan vara, eller så kan det inte vara. Vem vet?
  • Vackert svar som vanligt @Happy!
  • Sidoh säger faktiskt att de enda två sätten en Shinigami kan återfå sin anteckningsbok från en människa är om ägaren dör eller anteckningsboken är helt fylld, vilket innebär begränsade sidor.