Anonim

Bara om du vill

Efter "Seven Years" båger in Fairy Tail, Celestial Spirits anordnar en fest för Lucy och hennes vänner, och när de lämnar upptäcker de att en dag i andevärlden motsvarar 3 månader i den verkliga världen. Om så är fallet, är 1 och en halv timme i den verkliga världen lika med 1 minut i den himmelska världen, så hur har himlens andar tid att återhämta sig?

Till exempel, i "Seven Years" och "S-Class" -bågen, kallade Lucy Taurus för att bekämpa voodoo-dockan och han förintades, men sedan kallade hon honom för att slåss mot Hades / Precht och han var bra. Enligt min beräkning hade han kanske 1 eller 2 minuter att återhämta sig innan han var tillbaka i striden.

Sidanot: detta betyder också att Loke förvisades under hela 12 dagar och alla på Tenrou frystes i tid i 28 dagar under andevärldstiden.

Det här verkar som ett mycket mindre plothål.Jag säger plot-hål eftersom, så länge författaren inte förklarar det, är det rättvist att anta att han inte insåg det.

Å andra sidan kan alla framtida förklaringar vara ungefär som "Eftersom de är andar i andevärlden, regenererar de mycket snabbt varje förlust av hälsa eller uthållighet när de stannar där. Den typen av improviserad förklaring skulle effektivt kunna retroaktivt fixa allt och skulle inte längre vara ett plothål eftersom det "låter självklart".

Författaren kanske också redan har den här förklaringen (eller en annan liknande), men håller den tills tiden verkar rätt, för de flesta karaktärer i fairy tail är väldigt dumma för komedins skull, så de skulle nog inte tänka på sådana saker och ingen skulle bli förvånad över att de inte gjorde det. När det gäller de få smarta karaktärerna kunde de tro att det var allmän kunskap och brydde sig aldrig om att nämna det ännu.