Anonim

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Ultimate Jutsu Sharingan and Taka (PS4 Gameplay, 1080p)

När jag har läst den här frågan kommer jag ihåg att Kakashis epitel är det Kopiera Ninja för att han har en Sharingan i vänstra ögat som gavs av Obito.

Men jag kan inte tänka mig en annan Sharingan-användare som också kan kopiera andra jutsu. Så är det den enda speciella tekniken som Kakashis Sharingan hade, eller finns det en annan Sharingan-användare som också kan kopiera andra jutsu?

Sharingan betyder bokstavligen Kopiera hjulöga. De Insiktens öga och den Hypnotismens öga är Sharingans två förmågor.

Insiktens öga har olika förmågor i sig. En av förmågorna låter användaren kopiera vilken jutsu som helst och använda den med maximal uppnåelig perfektion.

Användaren kan kopiera nästan vilken jutsu de ser och memorera ninjutsu, genjutsu och taijutsu med nästan perfekt noggrannhet. De kan sedan antingen utföra den jutsu eller ändra den för att passa deras behov, som när Sasuke Uchiha baserar sin Lion Combo på Rock Lees Front Lotus. Återigen behöver Sharingan-användare de nödvändiga förmågorna innan de kan efterlikna en jutsu de har sett, och av den anledningen kan de till exempel inte reproducera kekkei genkai-förmågor de inte har eller naturomvandlingar de inte har lärt sig att utföra.

källa: Sharingan

Därför kan alla Sharingan-användare använda Eye of Insights förmåga att kopiera andra jutsu, förutsatt att deras Sharingan är tillräckligt mogna. Det är därför inte exklusivt för Kakashi. Alla Sharingan-användare har denna förmåga. Även om Kakashi är den enda icke-Uchiha som kan utföra det framgångsrikt.

5
  • förutom Sasuke som kan kopiera Rock Lees Front Lotus, finns det några andra Sharingan-användare som kan kopiera jutsu som visas i manga eller anime? Jag kommer inte ihåg det här
  • @JTR hans bror kan också göra detsamma.
  • Itachi? när och vilken typ av jutsu som kopieras av honom?
  • 2 Tydligen kan alla med en Sharingan göra det, det är bara fruktansvärt underutnyttjat
  • @JTR: som de andra kommentarerna föreslår kan alla Sharingan-användare kopiera jutsu. Kakashi och Sasuke är dock de med känd screentime. Elite Uchiha (Madara, Itachi, Obito) kan utan tvekan också använda den.