Anonim

Taylor Swift - Love Story

Jag vet att det här är en konstig fråga.

I avsnitt 176 av Naruto Shippuden, när byns historia visas ser vi att alla hatade Naruto, och till och med hans hemlärarlärare (Iruka) förstod honom inte.

Han var upprörd och Teuchi från Ichiraku Ramen bad honom att få lite ramen, men han sa "Jag hade inte pengar för det".

Jag tänkte mycket och kunde inte ta reda på var han fick sina pengar ifrån? Han hade inte sina uppdrag vid den tiden.

7
  • Jag kan inte bekräfta det nu, men jag är säker på att det är tredje hokage, senare fick han från sitt uppdrag
  • @mirroroftruth Tja, jag är inte heller säker på det, men när Iruka-föräldrar dog, visade de att den tredje var där för Iruka. Men inte när det gäller naruto.
  • Som du vet om naruto-föräldrar så måste de ha lämnat något som övervakades av Third.
  • Jag minns att i ett avsnitt gav Hiruzen pengar till naruto för månatliga utgifter innan han lämnade Narutos hus. De diskuterade vem Narutos föräldrar är? Jag är inte säker på avsnittet, men det var under den inledande fasen av Naruto-serien.
  • @KaguyaOtsutsuki hitta sedan det avsnittet, skriv ett svar nämn avsnittet eller så kan du lägga till kapitel av manga också

TL; DR Den tredje Hokagen, Sarutobi Hiruzen, tog hand om Naruto, i enlighet med den fjärde Hokages önskan att byn skulle se Naruto som en hjälte.

Tidigt i serien nämner Sarutobi hur den fjärde Hokagen förseglade Kyuubi inuti Naruto och dog och önskade att byn skulle behandla Naruto som en hjälte. Mycket senare avslöjas också att:

Sarutobi bevittnade personligen den fjärde Hokagen, Namikaze Minato, använde Shiki Fuijin-tekniken för att hjälpa till att täta Kyuubi inuti Naruto. Sarutobi kommenterar att Minato gjorde sin egen son till en Jinchuriki för att rädda byn. I processen blev Naruto också föräldralös några minuter efter att han föddes. (Kapitel 504)

Sarutobi såg den fjärde Hokages gärning som ett heroiskt offer (särskilt mot bakgrund av spoilertexten ovan) och tog upp ansvaret för att uppfylla den fjärde Hokages önskan. Naturligtvis inkluderar detta att betala för det föräldralösa barnets utgifter tills det är tillräckligt gammalt.

I samma riktning nämndes det också att Sarutobi förbjöd alla diskussioner om Kyuubi-incidenten och straffade allvarligt den som inte lydde. De flesta andra människor hatade antingen Naruto eller var likgiltiga gentemot honom, som han kommenterar flera gånger senare under serien. Således skulle ingen förutom Sarutobi kunna bry sig om att betala för Narutos kostnader.1

Därför, även om ingen uttryckligen förklarade att den tredje Hokagen tog hand om Narutos utgifter (rumsuthyrning, mat, kläder etc.), är det uppenbart att detta är vad som hände.


1 Detta leder också till en av de många hyllorna i Narutos barndomsberättelse: Naruto har några gånger sagt att Iruka-sensei var den första som brydde sig om honom, och innan dess var hans liv ett helvete av ensamhet. Varför behandlade inte Sarutobi honom med lite mer värme från början, framförallt när han visste vilka Narutos föräldrar var?

2
  • Den sista frågan är att för plothålet då, varför, för att Naruto inte bara är föräldralösa barn i Konoha och om 3: e hade visat (internt gjorde han) en varmare känsla mot honom, skulle historien ha varit annorlunda, varför Naruto med särskild omsorg, varför inte andra föräldralösa, detta kan avslöja Narutos förälders sanna identitet
  • 1 Jag säger inte att han borde ha behandlat Naruto med någon "speciell" vård, men bara tillräckligt med omsorg för att få honom att känna att han inte är ensam. Sarutobi vet att Kyuubi är förseglad inuti Naruto, så fyll honom åtminstone med några positiva tankar. Vi har sett vad som hände med Gaara eftersom alla hatade honom. Som Hokage skulle han definitivt veta att om Jinchuriki är fylld med hat är det lätt för Bijuu att kontrollera honom eller bryta loss.

Som vi alla vet att Third Hokage, Sarutobi alltid var där för föräldralösa, särskilt de vars föräldrar var shinoubi och hade dött för Konoha, ett sådant fall kan ses för Iruka när han var barn och hade förlorat sina föräldrar som i avsnitt 144 av Shonen Jump , i Mizukis flashback. Samma var fallet med Naruto för sin far, The Fourth Hokage hade också använt den förbjudna jutsu, dog och gjort sin son till en jinchurikki för att rädda Konoha, det är därför Naruto fick allt ekonomiskt stöd men omtänksamhet och kärlek kunde inte ges till honom av Sarutobi eftersom hokage alltid är upptagen i pappersarbete och montering av ninjor och inte kunde spara tid för det, beviset för den saken är när Lady Tsunade görs hokage hon har buntar och buntar pappersarbete för att göra det. Det är så Naruto har pengar men ändå spenderar sitt liv i ensamhet och förtvivlan.

https://www.youtube.com/watch?v=hfUGINaiauM

Gå till 4:32 den tredje hokagen visas ger Naruto sina kostnader

1
  • 1 Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange. Det verkar som om det här kan vara ett bra svar, men i nuvarande skrivning saknar det fortfarande detaljer. Kan du också ange vilket avsnitt den specifika scenen kommer från? Se hur man svarar och överväga att ta en snabb rundtur för att förstå mer hur den här webbplatsen fungerar. Tack!