Anonim

Stuart Davis _ Amerikansk, 1892–1964 Pop Art-kubism 斯图尔特 · 戴维斯

I det sista avsnittet av Ufotables anpassning av Fate / Stay Night fick vi en glimt av hur Waver ser ut år efter händelserna med Fate / Zero:

I Fate / Zero visas vi att Iskandars verklighetsmarmor innehåller alla hans kamrater från det förflutna. En av soldaterna som dök upp i hans armé liknar Waver:

Så är det verkligen Waver? I så fall, hur framträdde han i Iskandars verklighetsmarmor?

3
  • Vem sa att tjänare bara kunde kallas från det förflutna?
  • Jag tror inte att det är Waver eftersom alla i verklighetsmarmorfolket Iskander kände? kom ihåg att tjänare som kallas till Holy Grail Wars är kopior av originalen som sådan skulle Iskander inte känna Waver.Jag skulle mer misstänka att det är en förfader till Waver som skulle lägga till hur bra Waver och Iskander är tillsammans och hur Waver kan fortsätta att kalla honom i alla Holy Grail Wars de deltog i under Fate / Apocrypha. ge också hur han inte verkar ha på sig rustning, han kan vara en Magus och därmed vara från Wavers farfar
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/q/40220/8486

Enligt typen moon wiki skapas Iskandars verklighetsmarmor med hjälp från människor som "delade sina drömmar och lovade honom trohet efter många segrar och nederlag"

I huvudsak skapas Iskandars verklighetsmarmor av hans anhängare, vilket Waver i huvudsak är i slutet av ödet / noll.

Därför ingår Waver bland resten av Iskandars anhängare inom Ionoi Hetairoi. Du kan dock fråga hur det är möjligt för äldre Waver att vara här redan. Tjänare och deras magi noteras att de existerar utanför tiden, så som med Shirou och Archer är det inte orimligt för de två att existera samtidigt genom kraften i Riders ädla fantasma.

EDIT - Flera andra viktiga saker, som föreslagits av: Tänk först på Wavers ed till Rider. På den sista dagen av det fjärde gralkriget använder Waver alla sina kommandotätningar på Rider, vilket effektivt går av som Riders mästare. Dock insisterar Rider på att Waver åker i strid med honom som en vän. Dessutom, efter Riders död, lovar Waver att leva för att berätta historien om "hans kung." Allt detta stödjer tanken att Waver är en anhängare av Iskandar, precis som alla andra inom Riders Noble Phantasm. källa.

För att utarbeta hur tjänare existerar utanför tiden, enligt detta heroiska andar "befrias från själva tidsbegränsningar och tas bort från ringen av reinkarnation, flyttas till hjältens tron" som finns "utanför både världen och tiden axel"

2
  • 1 Du bör nämna den ed som Waver gjorde till Rider. Tronen av hjältar finns också utanför tid och rum.
  • @ z bra poäng jag redigerar det snart.

Det är inte Waver. Han kan se lika ut men han heter uttryckligen Eumenes i Case Files Materials-boken.

En annan av Iskandars soldater är Ptolemaios.

Observera att designen skiljer sig från Noll anime. Ovanstående mönster är exklusivt gjorda för Fallfiler anime.