Anonim

De talade ut: Messenger from Hell - The Jan Karski Story

Som den senaste mangautgåvan av One Piece vet vi alla att Jesus Burgess infiltrerade i Revolutionary Army HQ (Baltigo) och rapporterade det till sin kapten BB.

Min fråga är hur visste världsregeringen att Blackbeard Pirates planerade att attackera det revolutionära arméns högkvarter. vi kan notera att den som attackerar i Baltigo är Cipher Pol, inte Marines.

Som jag minns tjänar Cipher Pol direkt världsregeringen (adelsmän). Även om den informationen kom från marinvapen först. Hur visste de det? Är Aokiji en spion?

4
  • Det är alldeles för tidigt att svara på den frågan, särskilt nu eftersom det här kapitlet kom ut just igår. Så jag tycker att det är bäst att stänga den här frågan.
  • desto mindre är det en giltig fråga. Allt trots att svaret kanske inte är tillgängligt för oss just nu kommer det säkert att vara i framtiden.
  • @Dimitrimx Du kanske har rätt, men det kan ändå öppnas igen inom en snar framtid när vi får svar :)
  • Jag läste bara kapitlet igen, och det verkar inte nämnas att världsstyrelsen visste att Blackbeard Pirates skulle attackera revolutionärerna. Allt vi vet är att de fick intel från en okänd källa som ledde dem till Baltigo, men när Marines och Cipher Pol anlände var revolutionärernas högkvarter redan i ruiner och Blackbeard Pirates flydde så fort de såg Marines. . Hur som helst är det fortfarande för tidigt att svara på den frågan ATM.

Jag kan tänka mig en möjlig lösning. Black den den mushi som kan spionera på människors konversationer. Jag antar att världsregeringen (CP0 eller marinisterna) antingen var nära Blackbeard eller nära Baltigo som ursprungligen spionerade på Blackbeard eller Baltigo (eftersom det är ett misstänkt land). När de väl utnyttjat konversationen fick de bekräftelse på Dragon's plats.

Det andra antagandet är att CP0 följde Sabo från Dressrosa till Baltigo. Efter att ha följt dem och hittat deras gömställe planerade de en fullständig attack men kom dit för att möta platsen i ruiner på grund av Blackbeard-piraterna. Jag tvivlar på att de följde Sabo eftersom den revolutionära armén var hemlighetsfull och försiktig med allt de gjorde.

2
  • Jag tror att ditt andra antagande är omöjligt eftersom Burgess vaknade på Baltigo efter att ha av misstag rest med Sabo, Koala och Hack efter att Dressrosa-bågen slutade. Blackbeard-piraterna attackerade inte Baltigo förrän de hörde från Burgess. Så om CP0 följde Sabo och Co. till Baltigo, skulle de inte ha hittat det i ruin eftersom Burgess fortfarande skulle bli utslagen eller Blackbeard Pirates inte kom ännu.
  • En mer konkret teori hade varit bättre