Anonim

Jem And The Holograms - Musikklipp: Youngblood (HD)

I mangan ser vi att framtiden Lucy inte längre har sin högra arm, men inget sammanhang ges om hur hon förlorade den.

Har det något att göra med Natsu i den tidslinjen att dödas av en drake? Hur tappade hon sin högra arm?

3
  • Jag har sökt på nätet och jag kan bara hitta andra diskussioner om att hon kanske tappade armen, det anges aldrig specifikt att hon tappade armen. Med tanke på hur hon inte berättade mycket om framtiden innan hon dog för att skydda nuvarande Lucy, kan vi bara spekulera i hur hon tappade armen, jag har läst dessa kapitel igen bara för att vara säker men det sägs aldrig. Vi kan bara vänta på ett svar på mangaka
  • Det enda djärva uttalandet som jag hittade gjordes på Pixiv Dictionary (japanska) att hon förlorade sin högra arm på grund av drakens attack (bita?). Det finns dock ingen hänvisning till det (kanske bara antydt från det kända scenariot). Men sant, det har aldrig nämnts någonstans officiellt.
  • Läste inte Fairy Tail, men den beskrivningen av Lucy som förlorade sin högra arm påminner mig om detta: fairytail.wikia.com/wiki/Lucy_and_Migi.

I avsnittet där vi ser Fiore förstöras och Lucy på marken kan vi tydligt se att Lucy förlorade sin högra arm när riket förstördes precis innan Natsu kom för att rädda henne.

Jag tror att det berodde på förstörelsen av staden, något måste ha krossat hennes högra arm och hon hade inget annat val än att klippa av den eftersom hon var ensam.