Anonim

Nightcore - I Did Something Bad

Jag har precis avslutat monster idag och jag gillade det verkligen. Jag trodde att jag förstod meningen med Johan självmord men efter att ha sökt på internet skrev människor olika tolkningar så jag skulle vilja att du hör min tolkning och korrigerar mig om jag har fel.

Det näst sista avsnittet (avsnitt 73) Johan och Nina kom ihåg ett minne där Franz sa att tvillingarna inte var monster och är speciella. Genom att minnas detta minne försökte Johan ett självmord som kommer att ledas av Tenmas hand.

Min tolkning av varför Johan ville begå självmord beror på att Franz påminner om att Franz säger att de är speciella, därför Johan när han minns minnet han grät för att det var då han insåg att han gjorde var fel, därav självmordsförsöket och anledningen till att Nina förlät honom. Har jag rätt?

1
  • Enligt detta metapost rekommenderas att du anger din tolkning som svaret så att det kan röstas därefter, och att andra ska kunna svara på din kärnfråga.

Vad jag tror hände i Monster Johan var det namnlösa monsteret. På något sätt kunde han ha dragit slutsatsen att historien alltid slutar med att det namnlösa monsteret är den sista personen som lever, så Johan planerade det perfekta självmordet som förstörde alla spår av honom. Nu när Tenma lärde sig sitt riktiga namn antar jag att han inte trodde att han inte var det namnlösa monsteret längre, så han begick självmord.

När det gäller att vara psykopat, kanske det hände när han började ifrågasätta sig själv om han var det eftersökta barnet då mamman gav Nina till Bonaparte. Vid just det ögonblicket läste han den namnlösa monsterberättelsen. Då antar jag vid 511 Kinderheim när han glömde allt, han blev en lös mutter och hans minne om att vilja vara det namnlösa monsteret (den sista personen som levde) kom tillbaka när han läste boken på biblioteket, och sedan planerade han det perfekta självmordet.

Så jag antar att det är då den verkliga historien börjar, och jag tror också att Nina alltid hade en aning om att Johan ville vara det namnlösa monsteret.

1
  • Du bör försöka använda mer än en mening.