Anonim

Marlin Levergun död

Jag är inte så intresserad av fordonsindustrin (luftfart hela vägen DC-3) men efter att ha sett "Pimp My Reich" (jag rekommenderar starkt att du tittar på den, slutet är bra) lärde jag mig att det finns en manga och en anime som heter Initial D Som jag lärde mig fanns det 3 AE86 i hela serien men hur är det med modifieringarna? Har "prestanda" ändringar någonsin använts i serien? De kan vara enkla utbyten av motordelar eller utbyten av hela motorn / aspirationstypen.

Enkelt uttryckt: Har någon av AE86 haft någon form av prestanda mods? Jag vill också göra en kopia av den i racing sims. Så ska jag använda kolfiber eller svart målning för huven? Vad är historien om byte av huvdel genom hela serien?

1
  • initiald.fandom.com/wiki/Toyota_AE86 Detta borde vara en bra webbplats, även om det har gått ett år sedan du ställde frågan. Fakta baseras mestadels på manga.

För att enkelt uttrycka dem listar jag dem en efter en (det här är de saker som nämns eller kan ses i anime, så saker som märken av hjulfälgar till exempel som inte nämns i anime kommer jag inte att nämna dem):

  1. Takumis AE86
    Innan hans motorblåsning använde han en modifierad 4A-GE-motor. Efter hans motorblåsning bytte hans pappa ut den till en grupp A-motor och bytte varvräknare för att klara motorns högvarvande miljö. Under sin tid i Project D ändras hans upphängning också till en ny efter att han "vunnit" sin strid med God Hand, även om det inte angavs vilka ändringar som görs på upphängningen om jag minns rätt. Också hans byte från lager till kolhuv innan hans strid med Tachi Tomoyuki från examen från Toudou School

  2. Watarus AE86
    Watarus AE86 är intressant eftersom den har de mest uppenbara eller nämnda förändringarna. Först använder han en turbo för sin motor. Efter att han förlorat sin kamp med Takumi i slutet av etapp 2 bytte han från turbo till kompressor eftersom han kände sig missnöjd med sin turboprestanda. Samtidigt bytte han också från stock hood till carbon hood.

  3. Shinjis AE86
    Shinjis AE86 är en lager sedan AE86. Det har ingen prestandaförändring för mig.

Och för att svara på din fråga angående repliken föreslår jag att du använder en svartmålad huva eftersom kolfiberhuven i vissa spel är för gråaktig istället för svartaktig som Takumis.

2
  • Tack. Jag tror att kolfiberhuvarna i Forza Motorsport 4 är tillräckligt svarta :)
  • 1 Du är välkommen! :)