Anonim

JAG TILLBAKA en hel lobby utan att trycka på kill-knappen || Betrayal.io Galen utmaning

Det finns ett avsnitt där Accelerator nämner till Last Order om jag minns rätt (det kan vara en annan karaktär) att han / hon inte borde oroa sig för någon som inte kan dödas ens av en kärnbomb. Men å andra sidan har hans hjärna överväldigats av information ibland, när han till exempel var tvungen att döda viruset, och jag tror att det fanns andra stunder där han fick många vektorer och inte kunde slå tillbaka 100%. Jag antar att en kärnbomb har många vektorer att bearbeta. Eftersom han förekommer i flera serier / media (3 olika animerade serier, mangor och lätta romaner) plus att det kan finnas data i officiella databöcker om de finns, trodde jag att den här frågan förmodligen kunde ha besvarats.

Kan Accelerator dödas av ett kärnvapen?

Jag skulle anta att han inte skulle ha några problem att avleda den ursprungliga sprängningen eftersom det bara är en rak chockvåg (inga mörka ämnen här). Men det finns mer att oroa sig för än bara den initiala chockvågen.

Under Accelerators strid med Touma efter att han startat dammexplosionen överväger han faktiskt ett sådant scenario. Han märker att den tillfälliga bristen på syre från dammexplosionen nästan dödade honom och kommenterar att han förmodligen inte skulle kunna överleva en direkt kärnkraftsblästring av samma anledning. I romanerna överväger han tanken på syretankar för att åtgärda problemet, eftersom vissa är gjorda i storlek på hårsprayflaskor.