Anonim

NARUTO Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 (Jutsu Moves Gameplay Trailer 5)

Om du tittar på Naruto Shippuden avsnitt 26, i avsnittet, kan du se att en av Sasoris dockor har Sharingan i ögonen.

Finns det någon anledning till detta? Kan en av Sasoris dockor använda Sharingan? Skulle inte mycket chakra användas för att hantera en Sharingan, och kunde Sasori hantera det också?

1
  • om han kunde förvandla en kazekage till sin marionett, kan jag inte se hur svårt det är för honom att ha en uchiha-marionett

Kan en marionett tillverkad av Sasori använda förmågor som Sharingan? Ja, förutsatt att de faktiskt var mänskliga dockor.

Genom att ta bort en fiendes inre organ och bevara kroppen för att förhindra nedbrytning, samt lägga till vapen och försvar, kan Sasori göra kraftfulla mänskliga dockor. Dessa dockor skiljer sig från normala, när de behåller sin användning av chakra och alla kekkei genkai som den mänskliga värden en gång hade.

Det troliga scenariot är att chakrakostnaden inte uppstår av Sasori själv utan snarare av marionetten, så de förmågor som används av marionetten skulle begränsas till den tidigare ursprungliga personens egen chakrastyrka. Om de var verkliga medlemmar i Uchiha-klanen innan de transformerades istället för shinobi som transplanterade ögonen i sig själva, är det troliga fallet att chakrakostnaden är försumbar.

Intressant nog är en handfull av dem (enligt Narutopedia) faktiskt tidigare Sharingan-användare, och är en del av hans Hunddockarmé (troligen en del av det du bevittnar), även om det faktum att de har Sharingan inte utnyttjas i alla media, enligt befintliga källor.

2
  • 1 men är inte chakran livskraften? hur kan en död shinobi fortfarande ha chakra?
  • 4 Det avslöjades aldrig hur, men Sasori använde en konserveringsmetod som kunde göra levande människor till dockor samtidigt som de behöll sina chakra och kekkai genkai ref: naruto.wikia.com/wiki/Human_Puppet