Anonim

Hur Jailbreak iOS 13.3.1 🔥 iOS 13.3.1 Jailbreak (INGEN DATOR)

I Little Busters !: Refrainsåg vi exakt hur Kyousuke kunde få Masato att kämpa med bara en hand och så småningom besegra och bli vän med honom. Men när det gäller hur Kengo rekryterades till Little Busters spelades det inte lika detaljerat som Masatos. Specifikt hänvisar jag till den här scenen:

Det råder ingen tvekan om att Kyousuke hade använt några smutsiga knep på Kengos far, men jag behöver mer förklaring om vad Kyousuke höll och vilka knep han drog för att övervinna min misstro att ett barn kunde besegra en kendo-mästare i en kendo-match, rättvis eller inte. Har det någonsin förklarats mer detaljerat i den visuella romanen?

1
  • Jag tror att hömannen bara är en japansk fågelskrämma och liknande har dykt upp i andra föreställningar, varför det ser bekant ut.

Varken anime eller den visuella romanen visar hur exakt Kengos pappa besegrades. Men i den visuella romanen besegrades inte Kengos pappa av Kyousuke ensam - han blev misshandlad när Masato, Kyousuke och Rin gick emot honom samtidigt.

Source1 och Source2