Anonim

Fruktkorg (2019) andra säsongen OP - \ "プ リ ズ ム (Prism) \" -TV Storlek- | Arrangemang av pianot [Synthesia-ark]

Att döma av kriget var Sakuras roll betydligt mindre viktig jämfört med Tsunade. Det såg ut som om Tsunade var mer kapabel att hantera kriget. På samma sätt har Naruto och Sasuke visat att de överträffade alla andra legender. Ja, i slutet hjälpte Sakura ut, men hennes färdigheter visade inte något nytt eller större än Tsunade.
Är det säkert att säga att den starkaste kvinnliga karaktären i Naruto-serien - efter Kaguya - är Tsunade?

6
  • När det gäller rå styrka? Stridsförmåga? Övergripande skicklighet? Att jämföra en shinobi med en annan är som att jämföra äpplen med apelsiner eller att jämföra någon som Kankurou med Temari. Även en head-to-head-kamp mellan Sakura och Tsunade kan gå på mycket olika sätt.
  • Jämförelse som sensei och studentperspektiv. Som sasuke & orichimaru och naruto & jiraya.
  • Hur skulle du säga att någon överträffade någon annan eller inte? Genom att se deras förmåga i strid i jämförelse med den andra personen. Hittills har vi inte sett något fantastiskt från Sakura som Tsunade inte kan göra. faktiskt får hon aldrig chansen att visa det (spoiler)
  • Hon fick all chansen under den senaste striden tuff. Vi såg kakashi visar några bra färdigheter, men sakura ... Ännu tidigare i den stora striden visades ingen [Spoiler]. Så i jämförelse med det känns det som om Sakura aldrig överträffade Tsunade. Under tiden lyckas naruto och sasuke dra av den.
  • @Sarenya När det gäller din sista fråga skulle jag säga att det finns några kvinnor som kämpar för starkaste kvinnan efter Kaguya. Sakura, Tsunade, Mei, Konan, Chiyo, Kushina och Mito bör övervägas. Baserat på vad vi vet skulle jag hävda att Kushina är starkare än Tsunade och Konan förmodligen också.