Anonim

Hur man slutar dricka alkohol på egen hand (min berättelse hur jag slutar dricka för alltid)

Förmodligen är All Might-skador en av anledningarna till att han inte kan hålla och slåss längre som han gjorde tidigare, före striden med All For One. Varför Recovery Girl botade aldrig All Might-skador ?. Midoriya bröt många gånger armar och ben helt, men hon kunde bota honom helt. Varför fungerar det inte för All Might?

Hennes kraft går bara så långt några spoilers är framför, så om du inte har avslutat säsong 2, gå sedan vidare

Under UA quirk-spelen bryter Deku armarna och fingrarna flera gånger i kampen med toderoki. Återhämtningsflickan förklarar att hon inte kan reparera allt och på grund av Dekus brist på återhållsamhet och den skada han orsakade har han nu ett perminintärr i handen. Om återhämtningsflickan inte kunde reparera honom tillräckligt för att inte lämna ett ärr tvivlar jag på att hon skulle kunna hantera den magnatitute som är sårad. Hon botade förmodligen efter bästa förmåga så att han inte skulle dö (eftersom hans sår nu har blivit ett jätteärr) kan hon läka och det är ett mirakel men hon är inte en gud

Som Recovery Girl förklarade, accelererar hennes egenhet bara en persons naturliga läkningstakt med en proportionell kostnad för sin egen energi.

Så eftersom Dekus ben kan läka med tiden kan hennes karaktär få dem att läka snabbare, men du skulle inte förvänta dig att en person skulle kunna läka med några få stora inre organ som krossades under en längre tid så Recovery Girl kan inte reparera All Might's skador.

Återhämtningsflicka kan bara öka den helande faktorn i ens kropp. All Might förlorade någon del av lungorna, magen etc under kampen med All for One.