Anonim

SKYRIM D&D ROLEPLAY # 31 - \ "DEEP BENEATH \" (KAMPANJ 2) S2E31

Jag tittade på Fairytail och kunde inte ta mitt huvud runt en fråga.

Mystogan är ursprungligen från Edolas och som nämnts bär människor i Edolas ingen magi inom sig. Mystogan verkar dock vara extremt stark och kan generera mycket magisk kraft. Var får han den här magin från? Borde han inte bara kunna använda magiska föremål snarare än att faktiskt använda magi inifrån?

Som alla andra personer från Edolas har Mystogan inte medfödd magi. Om han gjorde det skulle han ha utvisats från Edolas som Exceed var. Istället får han sin magiska kraft från magiska föremål, främst det stora antalet stavar han bär på ryggen. Det är möjligt att han hämtar dessa artiklar från Earthland magiska butiker, men tre saker pekar på att detta inte är fallet:

  1. Den magiska butiken vi ser i det första avsnittet innehåller bara nyheter, till exempel något för att ändra klädfärgen. Det finns kraftfulla lacrimas senare i serien, så vi kan inte dra någon bestämd slutsats om huruvida butikerna skulle ha den kraftfulla sorten som Mystogan använder.
  2. Edolas magiska föremål är mer avancerade än Earthlands. När Natsus grupp gick till Edolas undrade de sig över några av de saker de såg och nämnde detta. Edolas har till och med en mekaniserad drake.
  3. Mystogans magiska piller. Dessa ovanliga piller tillåter jordländer att använda sin magi i Edolas. Det verkar inte finnas någon anledning för att dessa ens existerar i Earthland, så det skulle vara konstigt om butiker sålde dem.

Dessa tre skäl stödjer tanken att Mystogan åtminstone delvis skapar sina magiska föremål själv med Edolas kunskap. Och om så är fallet kan det förklara varför hans magiska kraft är så stor trots att han inte har någon medfödd magi.

Å andra sidan kunde Jellal imitera Mystogans magi vid Grand Magic Games, så kanske man kan få dessa magiska föremål i Earth Land. Men i så fall väcker det frågan varför det inte finns fler S-klassguider. Jellals imitation kan möjligen förklaras av Earthlands magi framåt under de sju åren, eller genom att Jellal på något sätt erhöll de stavar som Mystogan använde.

1
  • 1 Åh. Snyggt sagt. Det här är det som stör mig också. Om han kan magiska föremål så kraftfulla, kan han dela sin kunskap om att det skulle finnas fler s-trollkarlar.