Anonim

One Punch Man: A Hero Nobody Knows Walkthrough Gameplay Part 2 - TANKTOP TIGER (FULL GAME)

Jag hittade den här kommentaren i ett forum

Ska inte Atomic Samurai vara subrelativistisk eftersom databooken sätter sin hastighet på samma nivå som Flashy flash?

Är detta sant? Är Atomic Samurai-hastigheten i samma nivå av Flashy Flash?

Jag kan i bästa fall ge ett partiellt svar. Den del jag kan ge är databook-sidorna som rör Atomic Samurai och Flashy Flash:

Deras statblocks är nästan identiska, och den stat som de har en maxbedömning i är densamma. Enligt ett inlägg i en gamefaqs-tråd är statistiken i ordning

  1. (Tairyoku) Fysisk styrka / uthållighet

  2. (Chiryoku) Intelligens

  3. (Seigi-kan) Sense of Justice

  4. (Jikyu-ryoku) Uthållighet

  5. (Shunpatsu Ryoku) Omedelbar kraft / hastighet

  6. (Ninki) Popularitet

  7. (Jiiseki) Framgång / faktiska resultat

  8. (hjältspecifik förmånsbetyg)

Jag har fetat den stat som de båda har högst.

Dessa är emellertid inte objektiva statliga block, de är statliga block från perspektivet för Heroes Association (eller möjligen Genos, eftersom det senare finns ett Saitama-statblock som är specifikt ur Genos perspektiv). King har till exempel maxstatistik i varje enskild kategori, vilket vi vet inte är objektivt noggranna.

2
  • är detta samma hjältebetyg som visas i One Punch Man wikia? Där hävdar de att artikel 5 är "makt", när alla andra har samma namn.
  • @Pablo Wikia bör använda databook-posterna, ja. Jag tror att det är svårt att fastställa översättningarna på grund av att japanska är vad det är relativt engelska. "Omedelbar kraft" låter snarare som kraft. I den verkliga världen är en otroligt snabb attack ungefär samma sak som en otroligt stark attack, eftersom det är så kinetisk energi fungerar. Även om de i de flesta superhjälteinställningar ofta anses vara separata saker, där människor kan attackera i ultra-relativistiska hastigheter och fortfarande på något sätt slå som en fjäder och inte spränga atmosfären.