Anonim

[Officiell video] Winter Wonderland / Don't Worry Be Happy - Pentatonix (ft Tori Kelly)

Det kallades engelska och jag minns att jag såg det på någon anime-kanal runt 2008. Det innebar en kort, fet karaktär med konstiga tänder som skapade drömmar. Jag tror att huvudpersonerna kallade honom sandman. Det enda jag kommer ihåg var huvudpersonerna som flyger ut i rymden från jorden efter att konstiga saker har hänt. De upptäcker att jorden är konstigt formad. Det är platt och ser ut som en stad som hålls upp av gigantiska statyer av människor. De verkade känna igen statyerna. Sandmankaraktären nämnde något om att skapa en ren dröm från en enskild flickas sinne i huvudrollen. Denna sandman tycktes vara en antagonist. Låter du bekant för någon?

3
  • Är du säker på att det var en film och inte en serie?
  • Jag är ganska säker på att det var en film, men det kan vara en serie. Jag kommer inte ihåg några intro-låtar, men jag såg inte det hela. Det kan vara en serie.
  • Låter inte bekant alls. Hmm, svårt. Så huvudpersonerna, de flög till rymden? Stannade de där? Om du säger huvudpersoner, hur många var de också? Mestadels man / kvinna / blandad? Ledsen för så många frågor. Jag är också nyfiken. : P

Det är Urusei Yatsura 2: Vacker drömmare. jag rekommenderar verkligen Urusei Yatsura, men jag uppmanar dig att titta på TV-serien innan du ens börjar fundera på att njuta av den här filmen ... eller inte. Den här filmen står på egen hand, men att inte veta karaktärerna är ganska tråkigt.

Det mest övertygande beviset är den här Youtube-videon, den börjar precis där gruppen lyfter från planeten och de ser vad du beskrev.

Här är en del av sammanfattningen från IMDb:

Men när de kommer över staden är alla chockade över att se att provinsen Tomobiki-cho befinner sig på en rund skiva på baksidan av en sköldpadda och flyter genom rymden. Gruppen zoomar också in under skivan och noterar att det finns två jätte statyer som håller den uppe på sköldpaddans rygg: en av Onnsen-Mark, den andra av Sakurambo, Sakuras farbror (som hon noterade tycktes försvinna nyligen).

Här är den feta drömmanen.

Här är den konstigt formade världen och en staty.

2
  • Perfekt!! Tack så mycket. Så det finns en serie och sedan två filmer?
  • 195 avsnitt, 12 OVA och 6 filmer. Allt detta och animationen anpassade fortfarande inte alla mangakapitel. Jag tror att alla filmer utom # 5 är originalhistorier. Det är fantastiskt IMO, men kan vara för gammalt för den typiska anime-fansen.