Anonim

SZA Love Galore Lyrics

I Ar Tonelico Qoga, i ordlistan under Necrohouse of Ayatane, talar det om att några av Teru-klanerna började hata människor efter något som heter Seven Blood Stains Incident som orsakades av Sol Ciel. Det var denna händelse som ledde till att Necrohouse tillät Garthnode Infiria att hoppas att människor skulle förstöra sig själva.

Men jag vet inte vad denna händelse är. Den enda händelse som involverade Teru-stammen i Sol Ciel jag känner till var när Bourd kidnappade Misha från Crescent Chronicle, vilket resulterade i en strid mellan Teru-stammen och Tenba vilket resulterade i förstörelsen av Auricas hemstad Skuwat. Men detta var långt efter Garthnode Infiria så det här kan inte vara det.

Sättet som det formuleras verkar som om denna Seven Blood Stains-händelse är tänkt att vara faktiskt för spelare från det föregående spelet (eftersom det också klargör att Mir's Son Ayatane inte är relaterat till Necrohouse of Ayatane). Så jag undrar var var Seven Blood Stains Incident detaljerad? Fanns det på en drama-CD eller manga?

0

Det beskrivs i inställningsuppslagen för AT1 och AT3. Du kan läsa översättningar för dem båda här:

http://artonelico.wikia.com/wiki/ARM_Backup/Settei_book_translation http://artonelico.wikia.com/wiki/ARM_Backup/Settei_book_3_translation