Anonim

Attack on Titan säsong 2 avsnitt 1/26 Recension Beast Titan Shingeki no Kyojin

Det verkar som om de flesta titaner har Coordinate förmåga. Beast Titan berättade direkt för andra titaner vad de skulle göra. Kvinnan ringde och ledde dem.

Vad är skillnaden i Erens koordinatförmåga? De ser likadana ut för mig. Eller är det samma kraft som regenerering men bara vissa titaner har det?

1
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/40949/…

TL; DR (eller undvika spoilers)

Beast Titan och Female Titan har visat vissa kontroll över titanerna, men de har begränsningar och ger inte samma kontroll över titanerna som The Coordinate har.

Titans underkastar sig användarens vilja med The Coordinate. The Beast Titan kräver verbala kommandon och den kvinnliga Titan kan bara locka genom sina skrik


Beast Titan

Zeke's Beast Titan kan utöva viss kontroll över tanklösa Titans genom en skrikbaserad förmåga. Genom vokalkommandon kan Beast Titan styra handlingarna från tanklösa Titans och kan beordra dem att avstå från att äta människor och stanna på plats vid behov. Titaner under Zekes kontroll kan till och med fungera med endast månsken utan att bli trötta. Men denna förmåga är uppenbarligen ofullkomlig i jämförelse med den grundande Titan. Titaner under kontrollen av odjuret Titan verkar antingen ha förmåga att ignorera order eller ibland inte ta emot eller förstå order. Vidare kan Titans under Beast Titans kontroll inte agera på den outtalade viljan hos Beast-användaren, till skillnad från Founding Titan, och måste ges någon form av direkt verbal signal innan de vidtar åtgärder.

Kvinnlig Titan

Liksom Founding Titan och Beast Titan kan den kvinnliga Titan utöva ett visst inflytande över tanklösa Titans genom en skrikbaserad förmåga; den har förmågan att locka tanklösa Titans över långa avstånd. Det har teoretiserats att denna förmåga användes av Annie Leonhart för att samla alla titanerna på ön Paradis till murarna under Wall Marias fall.

Koordinaten

The Founding Titan, även översatt som Progenitor Titan) är den första av de nio titanerna, vilket ger användaren den unika förmågan att kontrollera Titans handlingar, modifiera andras minnen i majoritetens blodlinje på väggarna och ärva minnen från de som tidigare hade förmågan. Det är allmänt känt för Marley-militären som "Koordinat", den punkt där "vägarna" för alla ämnen i Ymir, inklusive titanerna, konvergerar

1
  • Att ärva minnena från den tidigare Titan Shifter är inte exklusivt för den grundande Titan. Andra titanväxlare kan till viss del också få tillgång till minnena.

Nej, den kvinnliga titan och Beast-titan har inte de samordna förmåga. Den stora skillnaden är att Eren helt kan kontrollera en titan, han kan göra allt som kvinnlig- och odjurstitanerna gör, men mer exakt. The Beast and Female titans kan vägleda och ta en allmän kontroll som om de berättar vad de ska göra som en förälder till ett barn. Det påpekas i mangan att Zeke Yeagers förmåga är speciell för honom och att han är den enda Beast-titan som har den. Anledningen till Zekes avancerade förmåga är hans blod, han är direkt relaterad till den ursprungliga titan, som för Annie, det antas att hon också är direkt släkt, men det är ännu inte bevisat.

Fel. Så det har påpekats att för Beast Titan har han en ryggvätska som om han går in i ett ämne i Ymir kan han vägleda och kontrollera dessa specifika, till och med få dem att omvandlas till rena titaner (som hur det visades under säsong 3 del 2 i slaget vid shiganshina. Odjuret titan dyker upp och många andra visar sig förvandlas och du ser titaner under hans ledning.

När det gäller den kvinnliga Titan, antingen har hon den förmågan att ringa NÅGRA titaner när de skriker ELLER var det för att Beast Titan var där och hörde skriket, vilket hjälpte Annie vid den tiden.