Anonim

【Japanfilm】 Att bo i ett hus med sju syster och deras mamma # AVOP107 #

Jag minns att jag läste den för några månader tillbaka, jag har glömt namnet på den och vissa delar av den är ganska otydlig för mig nu. Kan någon hjälpa. Det har tänkt på mig ett tag och jag har desperat försökt hitta det!

  • Manga handlade om en ung gymnasieflicka vars far var i skuld. Hennes far lämnar henne i princip för att betala av sig själv? Eller något i linje med det genom att arbeta på en båt men något händer med ryggen som en del av tomten i mangan.

  • Sedan blir hon en hushållerska för en författare / författare som hon rekommenderas av någon. Hon gjorde det för att hjälpa sin far med skulden. Hon försökte också få ett deltidsjobb som värdinna / servitris på en plats. Men hon är förmodligen minderårig men ljuger ungefär hennes ålder.

  • Medan hon arbetar känner hon igen pojken som hon träffade och kämpade om någon form av livsmedelsprodukt / ris i mataffären när de var yngre. Hon får reda på att han är son till personen som har anställt henne i affären.

  • Oväntat kommer författaren / författaren in med den person som rekommenderade henne till honom. Författaren / författaren blir arg på henne för att hon är underårig och arbetar där. Han frågar om det inte räcker med de pengar han betalar henne.

  • Hon ber pojken att inte berätta för sin mamma att hon är minderårig? Det finns också denna del någonstans i mangan där hennes trosor stjäls av en konstig man och författaren får tillbaka sina trosor för henne. Jag tror också att hon insåg att hon utvecklade känslor för den här författaren / författaren.

Mangan pågår för närvarande så långt jag kommer ihåg!

Tack på förhand xoxo :) <3

Den manga du frågar om är Tsubaki-chou Lonely Planet.

2
  • Tack så mycket !! :)
  • Du är välkommen @ x3kaye. ;)